ROmedic Black Friday:  reduceri la serviciile de promovare a cabinetelor, clinicilor și firmelor medicale

sangerare abundenta, continua...help

19-05-2009
alinutza18
Nu este medic/terapeut
alinutza18
am o problema...am inceput sa iau a.c si dupa 7 zile am avut o sangerare, care continua de atunci...precizez ca au trecut 8 zile de cand a inceput...parca as faila menstruatie...e cv normal? am inteles ca asa e in primele luni? ar trebui a incetez tratamentul?
3 comentarii
0
19-05-2009, ora 20:07
alinutza18
Nu este medic/terapeut
alinutza18
raspundeti-mi va rog.sunt disperata!!
0
19-05-2009, ora 21:01
ana maria mirela
Nu este medic/terapeut
ana maria mirela
DRAGA ALINA, EU AM LUAT A.C SI AM SANGERAT INTAI12 ZILE ABUNDENT, SI DUPA TOATA LUNA SANGERARI MICI<CATEVA PICATURI>SAU O SECRETIE MARONIE.EU M-AM SPERIAT SI AM INCETAT TRATAMENTUL, FACI CE CONSIDERI.MULTUMESC
0
20-05-2009, ora 11:47
Dr. Bociu Crina
Obstetrica-ginecologie, Londra
Dr. Bociu Crina
la prima lună de pastile se sângerează destul de mult, de obicei nu mai mult de 14 zile. apoi în primele 3 luni e posibil din când în când să mai ai câte o sângerare micuţă aiurea, în afara ciclului. dacă toate aceste simptome depăşesc 3 luni, atunci consultă medicul e posibil pentru tine sa fie prea tari anticoncepţionalele şi să trebuiască schimbate. oricum, momentan nu opri tratamentul
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: