PIerd mult sange la menstruatie...
Buna ziua !
Pierd mult sange la menstruatie... si as dori sa stiu ce ar trebui sa fac pt ca eu am si anemie si doresc sa va intreb daca pot sa iau ceva medicamente :-?? ca sa nu mai curga asa mult sange. sunt in a doua zi si curge foarte mult... pana acum a fost ok... ma gandesc ca poate am racit... ce ar trebui sa fac ? Multumesc!
Pierd mult sange la menstruatie... si as dori sa stiu ce ar trebui sa fac pt ca eu am si anemie si doresc sa va intreb daca pot sa iau ceva medicamente :-?? ca sa nu mai curga asa mult sange. sunt in a doua zi si curge foarte mult... pana acum a fost ok... ma gandesc ca poate am racit... ce ar trebui sa fac ? Multumesc!
4 comentarii
Mergi la un ginecolog pentru consultatie, exista tratament pentru asta, dar in functie de fiecare persoana, sa zic asa, trebuie vazuta cauza. Nu te lua dupa sfaturi de la distanta. Poti consulta si un endocrinolog, dar tot ginecologul poate stii de la ce e, in prima faza. Pana atunci poti lua multivitamine. Sanatate!
Buna Eclectica,
M-ai putea sfatui, te rog, cu privire la alegerea unui medic ginecolog bun si de asemenea a unui endocrinolog bun [din Bucuresti], as avea mare nevoie sa stiu.
Multa sanatate si multumesc mult!
M-ai putea sfatui, te rog, cu privire la alegerea unui medic ginecolog bun si de asemenea a unui endocrinolog bun [din Bucuresti], as avea mare nevoie sa stiu.
Multa sanatate si multumesc mult!
Bunny87,
Sigur, cu placere. Ti-i recomand pe cei care ii stiu, nu din auzite. Un ginecolog deosebit este POPA MIHAIL, are cabinet pe la piata Kogalniceanu (021.314.93.73) suna dupa ora 16 ptr programare si intrebari. La endocrinologie am fost acum mai multi ani la dna. DUCA, lucra la medsana, nu stiu daca mai e acolo, da o cautare pe google sau suni la clinica direct.
Sanatate multa!
Sigur, cu placere. Ti-i recomand pe cei care ii stiu, nu din auzite. Un ginecolog deosebit este POPA MIHAIL, are cabinet pe la piata Kogalniceanu (021.314.93.73) suna dupa ora 16 ptr programare si intrebari. La endocrinologie am fost acum mai multi ani la dna. DUCA, lucra la medsana, nu stiu daca mai e acolo, da o cautare pe google sau suni la clinica direct.
Sanatate multa!
Merci mult de tot ptr raspuns, ma voi interesa despre acesti medici :).
Sanatate !
Sanatate !
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Secretie vaginala abundenta!
- 3scurgere ca o spalatura de mate
- 3sangerare abundenta, continua...help
- 9endometrioza - recomandare medic
- 6Mentruatie foarte putina.. Credeti ca sunt insarcinata? Sau este doar de la Escapelle?
- 2dieta si remedii naturale pentru dismenoree si ciclu menstrual abundent
- 2Menstruatie abundenta cu cheaguri in primele zile
- 1Menstruație (extrem) de abundentă
- 0Intrebare vaccin anti HPV
Mai multe informații despre: Sangerarile menstruale abundente
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: