Desfundare trompe uterine
Bună ziua!
Aş dori să aflu preţul unei astfel de intervenţii. Am înţeles că există 2 tipuri de intervenţii, dar nu cunosc preţul pentru niciuna dintre ele.
Mulţumesc!
Aş dori să aflu preţul unei astfel de intervenţii. Am înţeles că există 2 tipuri de intervenţii, dar nu cunosc preţul pentru niciuna dintre ele.
Mulţumesc!
1 comentarii
Buna ziua!
Singura persoana care poate sa te indrume si sa iti recomande ce interventie chirurgicala trebuie sa faci este medicul ginecolog care te-a consultat si care ti-a facut laparoscopie sau histerosalpingografie. Daca nu ai facut (una dintre) interventiile astea si diagnosticul a fost pus doar anamnestic/clinic/eco atunci ar trebui sa le faci. Pe baza asigurarii de sanatate si cu bilet de trimitere de la medicul de familie laparoscopia cu cromopertubatie/ histerosalpingografia se pot face gratuit in spitalele de stat. In functie de rezultatul acestor investigatii se recomanda sau nu neosalpingostomie sau fimbrioplastie, interventii care se pot face si in timpul laparoscopiei diagnostice.
Preturile la spitale private sunt postate pe siteurile lor --de ex la medlife pretul e de 3000-3500 lei. Problema este ca acesta interventie nu se poate face in toate cazurile si de multe ori e ineficienta sau apar complicatii(sarcina extrauterina) si se ajunge tot la FIV.
Singura persoana care poate sa te indrume si sa iti recomande ce interventie chirurgicala trebuie sa faci este medicul ginecolog care te-a consultat si care ti-a facut laparoscopie sau histerosalpingografie. Daca nu ai facut (una dintre) interventiile astea si diagnosticul a fost pus doar anamnestic/clinic/eco atunci ar trebui sa le faci. Pe baza asigurarii de sanatate si cu bilet de trimitere de la medicul de familie laparoscopia cu cromopertubatie/ histerosalpingografia se pot face gratuit in spitalele de stat. In functie de rezultatul acestor investigatii se recomanda sau nu neosalpingostomie sau fimbrioplastie, interventii care se pot face si in timpul laparoscopiei diagnostice.
Preturile la spitale private sunt postate pe siteurile lor --de ex la medlife pretul e de 3000-3500 lei. Problema este ca acesta interventie nu se poate face in toate cazurile si de multe ori e ineficienta sau apar complicatii(sarcina extrauterina) si se ajunge tot la FIV.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5trompe uterine
- 10sterilitate primara, imi doresc un bebelus
- 82mai pot avea un bebe dupa legarea trompelor uterine?
- 4sarcina sau menopauza?
- 6vreau un bebe.
- 3trompe impermeabile
- 3nu am chist pe ovar ci intre ovar si trompa de 8-10cm!
- 5trompe legate
- 6Salpingita cronica.. partenerul trebuie sa se trateze?
- 4mi-a fost scoasa trompa stanga, iar cea dreapta era infundata
- 1Mai pot ramane insarcinata?
- 1Perioada de refacere după operația de salpingectomie
- 0hydrosalpinix bilateral
- 0Vreau sa rămân însărcinată
- 0Histerosalpingografie trompe filiforme permeabile
- 0Trompe uterine infundate
- 4Nu mai rămân însărcinată
- 0Menstruatia după salpingectomie
Mai multe informații despre: Trompele uterine infundate Trompele uterine
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: