sa nu te angajeze nimeni fiindca ai sifilis
am sifilis si fac tratament nu simt ca as fi bolnav dar oriunde vreau sa ma angajez ma pica din cauza asta.E normal?
3 comentarii
Buna ziua,
Sfatul meu este sa faceti o adresa la Agentia judeteana pentru ocupare a fortei de munca AJOFM si la I TM. Eventual cititi si in Contractul Colectiv de Munca daca este undeva mentionat acest lucru.
Consider ca este o problema prost inteleasa si ca deobicei managerii romani daca nu inteleg ceva prefera sa se fereasca ca sa nu intampine probleme.
Contactati telefonic un Medic de medicina muncii si intrebati-l - cred ca aici e cel mai bine sa va interesati.
Spuneti-ne si noua care e rezultatul investigatiilor Dvs. Oricum succes- cu legislatia in mana cu siguranta va veti rezolva problema.
Sfatul meu este sa faceti o adresa la Agentia judeteana pentru ocupare a fortei de munca AJOFM si la I TM. Eventual cititi si in Contractul Colectiv de Munca daca este undeva mentionat acest lucru.
Consider ca este o problema prost inteleasa si ca deobicei managerii romani daca nu inteleg ceva prefera sa se fereasca ca sa nu intampine probleme.
Contactati telefonic un Medic de medicina muncii si intrebati-l - cred ca aici e cel mai bine sa va interesati.
Spuneti-ne si noua care e rezultatul investigatiilor Dvs. Oricum succes- cu legislatia in mana cu siguranta va veti rezolva problema.
crimus iti multumesc mult pt. sfat am sa incerc si varianta asta si am sa va spun ce am rezolvat...inca mai sper.
Mult succes! Sper sa va rezolvati aceasta problema. Daca nu, poate ar fi bine sa numai trambitati despre boala aceasta. Sa fie micul dvs secret.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6Sifilisul! manifestarea sifilisului
- 1sifilis
- 1mi-e frica sa nu fie vorba de sifilis
- 1imi este teama sa nu fie vorba de sifilis
- 57sifilis - la cat timp dupa tratarea lui pot avea un copil?
- 3Re sifilis
- 111VDRL - analizele pentru angajare
- 10Cum stiu ca am sifilis?
- 6sifilisul se trasmite la copil?
- 5Sunt disperat: ce fel de sifilis am?
- 2neuro sifilis
- 8Interpretare buletin analize Synevo ptr Anti HIV VDRL si TPLA
- 1vdrl pozitiv tpha negativ fara sa fi avut sifilis
- 3oboseala de 4 luni, in urma unui sifilis
- 2Analize Sifilis aproape de limite
- 1Simptome sifilis?
- 0Ajutor va rog. Credeti ca mi-a dat sifilis prin saliva ei?
- 4Hiv si sifilis
- 0RPR negativ și TPHA pozitiv
- 0Verenologie analize sifilis
Mai multe informații despre: Sifilisul analizele medicale pentru angajare
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: