sa fie simpla indigestie?!
![adialex](https://cdn.romedic.ro/img/user-default.png)
alex s-a trezit sambata dimineata spunand ca o doare burtica, nu a papat mai nimik, si a varsat in jet de vreo 2-3 ori; am fost cu ea la camera de garda, si dupa consult au spus ca nu pare sa aiba nimik, probabil a mancat ceva si nu i-a picat bine; am pus-o pe regim, scaune proaste nu prea are, azi unul putin molae, nu ingrijorator, dar ce ma sperie este faptul ca nu are pofta de mancare, si este putin.linistita fata de cum e ea in mod normal;
zice ca nu o mai doare burtica, dar are niste gaze care miros f urat si cere la olita zicand ca face kk dar nu face;
ce sa fac cu ea, sa o duc din nou la doc? sa-i fac analize? ultimele analize le-a facut in iulie, si erau ok; sa o mai urmaresc cateva zile?
e normal sa se comporte asa dupa episodul cu voma?
zice ca nu o mai doare burtica, dar are niste gaze care miros f urat si cere la olita zicand ca face kk dar nu face;
ce sa fac cu ea, sa o duc din nou la doc? sa-i fac analize? ultimele analize le-a facut in iulie, si erau ok; sa o mai urmaresc cateva zile?
e normal sa se comporte asa dupa episodul cu voma?
2 comentarii
![Dr. Bociu Crina](/arata_img.php?img=cont_4990.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
dar de paraziti ati cautat-o? sunt frecventi la copii si nu e de ingrijorat dar ar trebui facute analize totusi.
![Jaquelinne](/arata_img.php?img=cont_24366.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
faceti-i niste analize coproparazitologice, giardia in fecale si repetati de 3 ori analizele la interval de cel putin 7 zile intre ele!!multa sanatate
![Programari cabinete medicale, clinici](https://cdn.romedic.ro/icon/90x90-medic.png)
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1Indigestie
- 2Indigestie si garaieli puternice
- 6pot sa-i dau metoclopramid seara inainte de culcare?
- 10Puncte mici rosii sub pielea din jurul ochilor
- 6Ce sunt "aplecatele"?
- 7Am probleme destul de grave cu intestinul... elimin sange!
- 4Scaun cu sange, indigestie, voma + proteine si aminoacizi
- 0Boala de reflux si dupa tratament
- 1simt ca si cum nu imi digera stomacul mancarea
- 1Stomacul nu imi digera mancarea.
- 19Mancare nedigerata in scaun si dureri abdominale
- 0Mancare nedigerata in saune, diaree
- 0Probleme digestie!
- 0Indigestie
- 1Analize Ficat îngrijorătoare
- 8Gastropatie chimica reactiva/gastrita reactiva de reflux
Mai multe informații despre: Indigestia
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: