ruptura tendon achilian
![stefan_ghila](https://cdn.romedic.ro/img/user-default.png)
buna ziua,
Ma numesc Stefan am 30 ani sunt fost sportiv de performanta 20 ani(handbal).Sunt operat de ruptura tendon achilian de 3 zile si urmeaza sa folosesc o orteza performanta la recomandarea medicului.Am inteles ca perioada de recuperare este mai scurta la folosirea ei in comparatie cu gisul.in 2 saptamani trebuie sa zbor un zbor lung aproximativ 16 ore.Intrebarea mea este daca pot sa ma ajut de piciorul operat la 21 de zile de la operatie(ajungand in pozitia de 90 grade cu ajutorul ortezei care face treptat acest lucru.Mentionez ca reactionez bine dupa operatie fara infectii.fac injectii timp de 30 zile cu CLEXANE4000 UL-Xa/0.4 ml.Multumesc
Ma numesc Stefan am 30 ani sunt fost sportiv de performanta 20 ani(handbal).Sunt operat de ruptura tendon achilian de 3 zile si urmeaza sa folosesc o orteza performanta la recomandarea medicului.Am inteles ca perioada de recuperare este mai scurta la folosirea ei in comparatie cu gisul.in 2 saptamani trebuie sa zbor un zbor lung aproximativ 16 ore.Intrebarea mea este daca pot sa ma ajut de piciorul operat la 21 de zile de la operatie(ajungand in pozitia de 90 grade cu ajutorul ortezei care face treptat acest lucru.Mentionez ca reactionez bine dupa operatie fara infectii.fac injectii timp de 30 zile cu CLEXANE4000 UL-Xa/0.4 ml.Multumesc
1 comentarii
![Dr. Marius Uscatu](/arata_img.php?img=cont_15299.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
Buna ziua!
Nu v-as sfatui sa zburati 16 ore cu avionul mai devreme de 2 1/2-3 luni de la interventie.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg Ante-picior
Nu v-as sfatui sa zburati 16 ore cu avionul mai devreme de 2 1/2-3 luni de la interventie.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg Ante-picior
![Programari cabinete medicale, clinici](https://cdn.romedic.ro/icon/90x90-medic.png)
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 12Ruptura de tendoane
- 20Ruptura de tendon achilian
- 298Recuperare postoperatorie ruptura tendon achilian
- 6ruptura tendon muschi supraspinos
- 5ruptura de tendon ahilian
- 3ruptura tendonului lui archile de 2 luni netratat
- 8recuperare dupa rupere a tendonului lui ahile
- 5Operatie de menisc si tendon incrucisat
- 5ruptura tendon achile
- 7Ruptura tendon Ahilean picior stang. Tratament - recuperare
- 3Tendon ahilian