ruptura tendon achilian
buna ziua,
Ma numesc Stefan am 30 ani sunt fost sportiv de performanta 20 ani(handbal).Sunt operat de ruptura tendon achilian de 3 zile si urmeaza sa folosesc o orteza performanta la recomandarea medicului.Am inteles ca perioada de recuperare este mai scurta la folosirea ei in comparatie cu gisul.in 2 saptamani trebuie sa zbor un zbor lung aproximativ 16 ore.Intrebarea mea este daca pot sa ma ajut de piciorul operat la 21 de zile de la operatie(ajungand in pozitia de 90 grade cu ajutorul ortezei care face treptat acest lucru.Mentionez ca reactionez bine dupa operatie fara infectii.fac injectii timp de 30 zile cu CLEXANE4000 UL-Xa/0.4 ml.Multumesc
Ma numesc Stefan am 30 ani sunt fost sportiv de performanta 20 ani(handbal).Sunt operat de ruptura tendon achilian de 3 zile si urmeaza sa folosesc o orteza performanta la recomandarea medicului.Am inteles ca perioada de recuperare este mai scurta la folosirea ei in comparatie cu gisul.in 2 saptamani trebuie sa zbor un zbor lung aproximativ 16 ore.Intrebarea mea este daca pot sa ma ajut de piciorul operat la 21 de zile de la operatie(ajungand in pozitia de 90 grade cu ajutorul ortezei care face treptat acest lucru.Mentionez ca reactionez bine dupa operatie fara infectii.fac injectii timp de 30 zile cu CLEXANE4000 UL-Xa/0.4 ml.Multumesc
1 comentarii
Buna ziua!
Nu v-as sfatui sa zburati 16 ore cu avionul mai devreme de 2 1/2-3 luni de la interventie.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg Ante-picior
Nu v-as sfatui sa zburati 16 ore cu avionul mai devreme de 2 1/2-3 luni de la interventie.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg Ante-picior
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6ruptura tendon achile - cat dureaza tratamentul?
- 32ruptura de tendon achilian veche
- 20Ruptura de tendon achilian
- 24Ruptura de tendon distal al bicepsului ?
- 5ruptura de tendon ahilian
- 3ruptura tendonului lui archile de 2 luni netratat
- 3leziune tendon achilian
- 5Ruptura tendon achilean
- 1Pentru d-nul dr. Marius USCATU- Cand voi conduce autoturismul (I)?
- 1Calcificari la tendonul achilean bilateral
- 3Tendon ahilian
- 2tendonul lui ahile
- 12Durere la tendonul lui Ahile
- 3oeratie ruptura tendon ajutor
- 0Ruptura partiala tendon achilian
- 1Operatie tendonul lui ahile
Mai multe informații despre: ruptura tendonului achilian tendonul lui ahile
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: