Ruptura partiala tendon achilian
Buna ziua!
In urma unei sărituri la volei, am avut ruptura partiala a tendonului achilian. Am fost operată acum 2 saptamani si am piciorul in gips in prezent. De cateva zile simt furnicaturi in partea dreapta, de la glezna pana la degete, uneori ca o arsura sau ca pe niste ace. E din cauza gipsului? Mentionez ca fac miscari ale degetelor si indoi genunchiul. Imi puteti da o explicatie? Si cat ar trebui sa stau cu gipsul pentru a incepe apoi recuperarea.
Multumesc!
In urma unei sărituri la volei, am avut ruptura partiala a tendonului achilian. Am fost operată acum 2 saptamani si am piciorul in gips in prezent. De cateva zile simt furnicaturi in partea dreapta, de la glezna pana la degete, uneori ca o arsura sau ca pe niste ace. E din cauza gipsului? Mentionez ca fac miscari ale degetelor si indoi genunchiul. Imi puteti da o explicatie? Si cat ar trebui sa stau cu gipsul pentru a incepe apoi recuperarea.
Multumesc!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6ruptura tendon achile - cat dureaza tratamentul?
- 24Tendonul lui Ahile
- 11Glezne inflamate+tendoane ahile dureroase+lipoame
- 20Ruptura de tendon achilian
- 298Recuperare postoperatorie ruptura tendon achilian
- 1durere la glezna lui achile
- 1ruptura tendon achilian
- 5ruptura de tendon ahilian
- 3ruptura tendonului lui archile de 2 luni netratat
- 5Ruptura tendon achilean
- 1Pentru d-nul dr. Marius USCATU- Cand voi conduce autoturismul (I)?
- 1Calcificari la tendonul achilean bilateral
- 12Durere la tendonul lui Ahile
- 8Bursita retrocalcaneana
- 6Ruptura de tendonul lui Ahile
- 2La cât timp de la operație ruptura tendon ahilian stâng pot conduce masina? Ms
- 1Ruptura tendon Ahille
Mai multe informații despre: ruptura tendonului achilian tendonul lui ahile ruptura de tendon
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: