rosu la preput

31-07-2010
morona
Nu este medic/terapeut
morona
Buna ziua,
am un baietel de 1 an si 4 luni.De cand era mic, de la cateva luni, dr.pediatru mi-a recomandat sa ii retractaez preputul o data pe zi pentru a evita anumite inflamatii.Am facut-o, e adevarat ca acum uneori mai uit sa fac aceasta operatiune, dat fiind ca si copilul e mai grabit atunci cand il schimb.Nici macar nu stiu daca mai trebuie sa o fac.Poate sa imi spuna cineva ?Azi dimineata am observat ceva alb in momentul cand am retractat preputul.Probabil ca e produsul glandelor sebacee ale preputului.Ideea e ca nu am mai observat niciodata prezenta acestei substante albe pana acum.Si este si un pic rosu.Poate sa imi spuna cineva ce este, sau daca ar trebui sa imi fac probleme ?Exista vreun unguent pentru aceasta usoara inflamtie.Sau doar spalat cu apa calduta si atat ?
Va multumesc.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul