Roșu în gat de 5 luni
În urma cu 5 luni mia apărut o durere în gat am luat în prima săptămână naturiste degeaba după care antibiotic amoxicilina degeaba medicul de familie mia dat augumentin degeaba am mers la orl miam făcut exudat faringian, exudat faringian fungic și gastroscopie pentru reflux gastric. Nu mia găsit nimic în neregula. Miam făcut la tiroida analize de sânge mia ieșit T4 sub limita de jos tsh normal
Nu știu ce sa mai fac în prezent după 5 luni gatul faringe le laringele sunt foarte roșii omulețul rosu și mărit parca are ceva alb în mijlocul lui ma doare gatul nu curge nasul nu tușesc nu febra va rog un răspuns ce sa mai fac mulțumesc menționez faptul ca de la început mia fost asa rosu cum e și în prezent
Nu știu ce sa mai fac în prezent după 5 luni gatul faringe le laringele sunt foarte roșii omulețul rosu și mărit parca are ceva alb în mijlocul lui ma doare gatul nu curge nasul nu tușesc nu febra va rog un răspuns ce sa mai fac mulțumesc menționez faptul ca de la început mia fost asa rosu cum e și în prezent
2 comentarii
1 citiți. Alimente care întrețin Inflamația și le excludeti
2. Cititi despre ora corecta când se consuma fructele și dulcele
3 luați Antiacide la culcare. De obicei atunci urca acidul în somn.. Fără sa stiti
2. Cititi despre ora corecta când se consuma fructele și dulcele
3 luați Antiacide la culcare. De obicei atunci urca acidul în somn.. Fără sa stiti
Mulțumesc o sa încep ce mi-ați zis. Ați mai avut un caz asemănător? Sa vindecat?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 10stafilococ auriu - un tratament naturist?
- 5fetita mea are 9 luni, este alaptata dar face des rosu in gat...
- 2fetita mea a facut rosu in gat.
- 7roseata si inflamatie in gat
- 8Otita la copii
- 30Dexametazona pt aerosol?
- 7Pseudomonas Aeruginoasa (bacilul pioceanic)
- 9polipi nazali, rosu in gat, secretie nazala galbena si de o luna tuse seaca
- 1aerosol pentru rosu in gat
- 1Gat rosu
- 0Rinofaringita acuta
- 3Rosu in gat de aproximativ o luna. Antibioticul nu a avut niciun efect. Ce pot face?
- 2Limba crăpată si dureroasa+gâtul rosu fără durere
- 0Rosu in gat la bebe de 2 luni
- 0Rosu in gat bebelusa 1 an
- 1Rosu in gat?
- 4Copil 4 ani, amigdalite recurente, miros urat gurita
Mai multe informații despre: rosu in gat