Rmn la cap - rinita cronica

15-09-2018
Marcela91
Nu este medic/terapeut
Marcela91
Buna ziua! In urma cu o luna si jumatate m-am operat de polipi, nazali (adenoidita cronica) specific ca am 27 de ani. După aproximativ o lună am fost la un control deoarece am rămas cu o tuse in urma operației.si Domnul Doctor mi-a spus că inca nu mi s-a vindecat rana in totalitate, mi-a dat un tratament pentru rinofaringita, apoi am facut un rmn la cap si in urma acestui rmn am urmatoarele: -hipertrofia mucoasei cornetelor nazale inferioare si mijlociu drept, cu deviatie dextro-concava de sept nazal. In concluzii scrie modificări minime de rinita cronica. Înainte de operatie nu aveam cornetele marite si deviatia de sept nu este ceva grav din ce mi-a spus Domnul Doctor. Apoi am facut o faringita (faringita cronica catarala) nu stiu din ce cauza. Ma feresc foarte mult, câteodată ma iau simptome de raceala si in casa si am usoare dureri de cap.sunt extrem se sensibilă si am secretii din nas ce imi vin in gat(folosesc ser fiziologic), nasul nu imi curge. Daca se poate sa imi spuneti oare de ce am rămas cu această tuse si acea hipertrofie oare s-a vazut din cauza ca nu eram vindecată total? Si ce este cu această modificare de rinita cronica, se poate agrava in timp? V-as fi recunoscatoare daca m-ati putea sfatui in legatura cu aceste probleme. Va multumesc foarte mult pentru timpul acordat.
2 comentarii
0
17-09-2018, ora 09:42
Dr. Flueraru Valeriu
ORL - Otorinolaringologie, Pascani
Dr. Flueraru Valeriu
1. esti o persona cu problema gastro-intestinale din copilarie, acesta este unicul motiv de ce ai ajuns cu inflamatii OR si adenoidita pana acum
2 consult la gastrologie, regim alimentar si tratamentul refluxului
3 pe forum citersti ce sa scris despre faringite si amigdalite. folosesti spreiuri uleioase pentru gat
0
17-09-2018, ora 13:09
Marcela91
Nu este medic/terapeut
Marcela91
Multumesc foarte mult pentru raspuns Domnule Doctor. Am fost acum foarte mulți ani la gastro, dar am facut doar o ecografie.mi s-a spus că am spasme si atat. Eu sunt o persoana care se streseaza si foarte mult. O sa incerc sa ajung la gastro si sa tin si un regim. Multumesc inca o data! O zi frumoasa! Multă sănătate va doresc!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: