Durere auriculară bruscă

Bună dimineaţa!
Am 18 ani şi săptămâna trecută am fost la medicul de familie şi am fost diagnosticată cu faringită acută. Èšin să menţionez că nu m-a mai durut niciodată în gât atât de rău. Am urmat 5 zile un tratament cu antibiotic, Azitromicină, azi fiind ultima zi. M-am vindecat, durerea faringelui a dispărut şi am rămas cu o tuse seacă pe care o tratez ca atare. Problema proaspăt intervenită, azi-noapte mai exact, este debutul brusc al unei dureri în urechea stângă. O am inclusiv acum şi atunci când merg devine pulsatilă. Este vorba de vreo otită survenită în urma faringitei acute? Nici când eram copil nu am avut otită. Dacă nu dispare până mâine, se impune o vizită la ORL? Ce aş putea face să o tratez, oarecum?
Mulţumesc!
Am 18 ani şi săptămâna trecută am fost la medicul de familie şi am fost diagnosticată cu faringită acută. Èšin să menţionez că nu m-a mai durut niciodată în gât atât de rău. Am urmat 5 zile un tratament cu antibiotic, Azitromicină, azi fiind ultima zi. M-am vindecat, durerea faringelui a dispărut şi am rămas cu o tuse seacă pe care o tratez ca atare. Problema proaspăt intervenită, azi-noapte mai exact, este debutul brusc al unei dureri în urechea stângă. O am inclusiv acum şi atunci când merg devine pulsatilă. Este vorba de vreo otită survenită în urma faringitei acute? Nici când eram copil nu am avut otită. Dacă nu dispare până mâine, se impune o vizită la ORL? Ce aş putea face să o tratez, oarecum?
Mulţumesc!
1 comentarii

da, este obligatoriu consult ORL
fiindca orice problema de nas, gat si Urechi..se trateaza corect Doar la ORL
unde medicii fac 6 ani specializare pentru aceste boli
NU mai accepti tratament de la medicii de familie pentru bolile care NU au specializare
fiindca orice problema de nas, gat si Urechi..se trateaza corect Doar la ORL
unde medicii fac 6 ani specializare pentru aceste boli
NU mai accepti tratament de la medicii de familie pentru bolile care NU au specializare

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1faringita cronica
- 5Stare subfebrila prelungita, frisoane, transpiratii de 6 sapta
- 4rinita cronica si faringita cronica
- 2Faringita cronica cu candida
- 0Faringita
- 3faringita hipertrofica rog o parere
- 4Simptome multiple faringe-lueta-limba
- 7faringita cronica
- 1Laringita granulara
- 2Durere de ureche
- 1Faringita streptococica