Faringita

13-09-2012
crina951
Nu este medic/terapeut
crina951
Cu o luna in urma am fost diagnosticat cu amigdalita.am luat Ospen si Eurespal.puroiul de pe amigdale a disparut iar durerile de gat au disparut complet si ele.In dreapta gatului mi se umflase un ganglion din cate am citit.si acum inca se afla acolo nu stiu daca s-a mai micsorat insa a devenit mai mobil din cate simt.Alaltaseara am facut si febra primul simptom al bolii dupa 2 saptamani.Am fost la orl azi si mi-a prescris mig 400 si isoprinosine comprimate urmand ca sambata sa merg iarasi la control.Intrebarea e urmatoare..la cat timp dupa vindecare se desumfla ganglionii?Sunt cam ingrijorat din cauza acelui ganglion.
4 comentarii
0
13-09-2012, ora 09:33
Dr. Flueraru Valeriu
ORL - Otorinolaringologie, Pascani
Dr. Flueraru Valeriu
minim in 3 saptamani
problema cu amigdalele tre s.o rezolvi..fiindca o sa se repete amigdalitele
sau le scoti clasic sau faci criptolisis cu radiofrecventa sau laser
0
13-09-2012, ora 10:32
crina951
Nu este medic/terapeut
crina951
Am mai avut un singur episod anul trecut.De scos nu le-as scoate.D-l doctor a spus ca se impune amigdalectomia doar daca as avea 3 episoade pe an nu stiu cati ani consecutiv...vedem la anu :)...
0
13-09-2012, ora 13:15
crina951
Nu este medic/terapeut
crina951
De asemenea Domn doctor..intre amigdala si limba am ca un fel de cavitate si acolo simt cu degetu mai multe umflaturi..sunt prezente l;a toti sau sunt un simptom al bolii?
0
27-09-2012, ora 14:42
deliab80
Nu este medic/terapeut
deliab80
Buna ziua mi s-a pus diagnosticul de faringita cronica cazeoasa ce pot sa fac?Ce tratament exista pentru asta?Multumesc.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: