RMN - Citire rezultat
Buna ziua, mi-am facut un RMN saptamana aceasta si mi s-a recomandat EDS. Sunt programata peste doua saptamani dar asteptarea e grea. Imi spuneti va rog daca e posibil sa am tumora sau altceva? Acesta e rezultatul:
Pancreas cu dimensiuni normale si structura omogena, fara restrictii de difuzie. Se remarca hipertrofia peretilor duodenali pe segmentele D2, D3, asociind dilatarea coledociana pana la 9 mm pe segmentul retroduodenal, CBIH centrale sunt minim dilatate-recomandam EDS.
Va multumesc!
Pancreas cu dimensiuni normale si structura omogena, fara restrictii de difuzie. Se remarca hipertrofia peretilor duodenali pe segmentele D2, D3, asociind dilatarea coledociana pana la 9 mm pe segmentul retroduodenal, CBIH centrale sunt minim dilatate-recomandam EDS.
Va multumesc!
1 comentarii
Buna ziua, va CER disperata ajutorul... incerc sa va explic pe scurt..Mama mea a inceput sa se simta tot mai rau si fiind ingrijorata pt ea am rugat o sa isi faca ceva investigatii, a urmat un RMN cu rezultatul: #formatiune polipoida colon descent proximal cu semne de malignitate#, I s a cerut inteleg eu din fisa..o coloscopie cu biopsie.
Din cauza "Covid " este foarte greu sa ii citeasca rezultatul si asta nu imi da liniste deloc si nu stiu de ce dar pt ca l am pierdut pe tatal meu recent sunt foarte ingrijorata pana la citirea rezultatului( si imi deprim copiii si sotul cu starea mea)...va rog din suflet eu nu sunt langa ea, locuiesc in alta tara si asa vrea sa stiu daca este bine sa merg acasa pt ca imi e destul de greu copiii fiind mici as vrea sa stiu si sa inteleg mai bine.Va multumesc din suflet
Din cauza "Covid " este foarte greu sa ii citeasca rezultatul si asta nu imi da liniste deloc si nu stiu de ce dar pt ca l am pierdut pe tatal meu recent sunt foarte ingrijorata pana la citirea rezultatului( si imi deprim copiii si sotul cu starea mea)...va rog din suflet eu nu sunt langa ea, locuiesc in alta tara si asa vrea sa stiu daca este bine sa merg acasa pt ca imi e destul de greu copiii fiind mici as vrea sa stiu si sa inteleg mai bine.Va multumesc din suflet
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Pot face RMN daca am un ac rupt pe canal?
- 3Examen RMN
- 0RMN LEZIUNE DEMIELINIZANTA
- 2pot sa fac rmn la cu surub de tip herbert?
- 0RMN pelvin, postmenopauza
- 8ajutati-ma...
- 2Doua RMN-uri in aceeasi luna?
- 6Ac rupt pe canal si rmn
- 0RMN in sezut si/sau in picioare ?!
- 0Posibilitate efectuare RMN hepatic
- 0Rmn abdomen și ct torace.
- 0Probleme urinare - puncte albe pe uretere
- 0Substanta de contrast in RMN
- 0Interpretare rezultat RMN
- 3Intrepretare ENTERO-RMN
- 2Intrebare