Rmn cervical
buna ziua am 20 de ani.
Scolioaza cervicala dextroconvexa si usoara inversare a curburii fiziologice normale in plan sagital la nivel C4-C6
Ingustarea marcata a spatiului intervertebral C3-C4 cu tendinta la formare de bloc vertebral.
Restul e totul bine, medicul care mi-a facut RMN a spus sa fac fizioterapie si atat nu parea ingrijorat o zis ca nu este ceva grav. va rog sa imi spuneti ce pot sa fac cateodata ma simt naspa ma doare mai ales cand stau la calculator, ce am de ma doare ?? :(( acum fac si bazin si ma simt mult mai bine ca inainte dar tot ma mai apuca cateodata, ce pot face sa ma fac bine de tot, fac orice spunetimi va rog
Scolioaza cervicala dextroconvexa si usoara inversare a curburii fiziologice normale in plan sagital la nivel C4-C6
Ingustarea marcata a spatiului intervertebral C3-C4 cu tendinta la formare de bloc vertebral.
Restul e totul bine, medicul care mi-a facut RMN a spus sa fac fizioterapie si atat nu parea ingrijorat o zis ca nu este ceva grav. va rog sa imi spuneti ce pot sa fac cateodata ma simt naspa ma doare mai ales cand stau la calculator, ce am de ma doare ?? :(( acum fac si bazin si ma simt mult mai bine ca inainte dar tot ma mai apuca cateodata, ce pot face sa ma fac bine de tot, fac orice spunetimi va rog
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 0RMN coloana vertebrala
- 9Tumoare mediastin?
- 0RMN COLOANA
- 25Dureri insuportabile coloana cervicala si lombara
- 1Interpretare RMN Cervical
- 0Intrebare
- 1intrebare rmn
- 1Rezultat RMN cervical si lombar, ajutor pentu interpretare
- 3RMN cervical
- 0Pareri rezultat RMN coloana
- 1Interpretare concluzie raport medical