Discopatie cervicala??
![Ovidix](https://cdn.romedic.ro/img/user-default.png)
Bună ziua. Am 25 de ani, am făcut un RMN în zona cervicala iar în urma examinării, mi s-au stabilit următoarele concluzii:
-Reducerea lordozei cervicale fiziologice;
-Protuzie discala mediana C4-C5, C5-C6;
-Osteofite posterioare C3, C4, C5, C6, C7, ce realizează amprenta asupra sacului dural.
Lucrez în sistemul de ordine publica, și ma interesează foarte mult o opinie medicala, legata de afecțiunea pe care o am(care este afecțiunea), ce interdicții am și ce tratamente medicale sunt recomandate pe viitor. Va mulțumesc frumos și va doresc multa sănătate!
-Reducerea lordozei cervicale fiziologice;
-Protuzie discala mediana C4-C5, C5-C6;
-Osteofite posterioare C3, C4, C5, C6, C7, ce realizează amprenta asupra sacului dural.
Lucrez în sistemul de ordine publica, și ma interesează foarte mult o opinie medicala, legata de afecțiunea pe care o am(care este afecțiunea), ce interdicții am și ce tratamente medicale sunt recomandate pe viitor. Va mulțumesc frumos și va doresc multa sănătate!
1 comentarii
![Dr. Petre Muresan](/arata_img.php?img=cont_153123.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
Modificările menționate sunt importante și duc spre o spondiloză cervico-dorsală. Dar depinde foarte mult și de simptomele pe care le aveți. Vă recomand să vă adresați unui centru medical specializat în tratamentele coloanei vertebrale.
dr Petre Mureșan
dr Petre Mureșan
![Programari cabinete medicale, clinici](https://cdn.romedic.ro/icon/90x90-medic.png)
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 0Rmn cervical
- 0RMN COLOANA
- 4RMN rezultate
- 0RMN coloana va rog mult sa imi rasp
- 0interpretare rmn cervical
- 0Interpretare rezultat RMN cervical
- 1Rezultat RMN cervical si lombar, ajutor pentu interpretare
- 0Rmn cervical
- 2Rezultat RMN
- 0RMN coloana vertebrala cervicala, toracala si lombosacrata nativ
- 4Interpretare RMN Cervical