Rispolept
Sunt de 5 luni pe rispolept consta de 50mg, la inceput ma durea tot corpul acum mai putin dar tot am o stare de sedare.Injectia o fac la 2 saptamani si nu stiu ce sa fac, sa o fac la o luna tinand cont ca pana sa incep acest tratament am fost internata de mai multe ori cu mai multe medicamente psihiatrice.
Cand se recomanda sa faci injectia la o luna dupa ce perioada mai ales ca am mai multe recaderi.Multumesc
Cand se recomanda sa faci injectia la o luna dupa ce perioada mai ales ca am mai multe recaderi.Multumesc
5 comentarii
Trebuie cautata cauza recaderilor. Din ce cauza ai avut recaderi ? Ai uitat sa iei pastilele sau nu ai mai luat o perioada ?
Recaderile le-am avut ca am renuntat la tratament, acum ma simt bine cu rispolept consta 50mg numai ca ma resimt cateva zile dupa ce o fac, iar in a doua saptamana e spre bine dupa care cand o fac, iar la doua saptamani aceiasi stare de molesala, incetinire si la mers si in gandire.
In cazul acesta puteti cere medicului sa reduca doza la 0, 37 apoi la 0, 25.
Care este diferenta intre 50mg si 0, 37mg?Dupa fiecare recadere mi-am revenit greu, dar cu vointa, incredere in Dumnezeu sunt foarte credincioasa si bineinteles cu tratament medicamentos sunt pe picioare.Sincer 3 ani am incercat, dupa ultima recadere, diverse tratamente strangand din dinti sa-mi revin.
Dv. nu trebuie sa faceti absolut nimic. Decat sa lasati medicamentele sa isi faca efectul.
E adevarat ca aceste medicamente au ca efect secundar moleseala si somn mult.
0, 37 si 0, 25 sunt niste concentratii mai mici de Rispolept. Nu ar trebui sa va mai moleseasca asa mult. Cu alte cuvinte va scade doza de Rispolept.
E adevarat ca aceste medicamente au ca efect secundar moleseala si somn mult.
0, 37 si 0, 25 sunt niste concentratii mai mici de Rispolept. Nu ar trebui sa va mai moleseasca asa mult. Cu alte cuvinte va scade doza de Rispolept.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 191psihoza discordanta: olanzapina apoi clozapina (isi face efectul doar 6 ore)
- 4Reducerea starii de constienta
- 2Cel mai nou antipsihotic alocat in România si in lume
- 13Dezintoxicare ficat in timpul tratamentului cu antipsihotice
- 6Aveți chef de viața cu antipsihotice luate?
- 1Trevicta, invega, xeplion
- 3A luat sau ia cineva Leponex, cum va simtiti? Cand se administreaza seara sau dimineata?
- 3Sunt interesat despre Trevicta?
- 1Menstruație întrerupta de la Midora
- 94Se poate scapa de Abilify de 10 de tot?
- 110Depresie de la Abilify?
- 3Ce antipsihotice afecteaza functia sexuala?
- 4Dureri de cap de la Seroxat si quetiapina?
- 10Mai ia cineva (Parnido) Paliperidona sau care a luat in trecut?
- 9Se mai găsește Zyprexa (olanzapina originală)?!
- 12Păreri pro sau contra-quetiapina în depresie și anxietate
- 6Toc serlift Control
- 5Dacă iau Olanzapina injectabilă voi dormi mai puțin?
Mai multe informații despre: antipsihoticele
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: