Rispolept

25-03-2016
oacdi
Nu este medic/terapeut
oacdi
Sunt de 5 luni pe rispolept consta de 50mg, la inceput ma durea tot corpul acum mai putin dar tot am o stare de sedare.Injectia o fac la 2 saptamani si nu stiu ce sa fac, sa o fac la o luna tinand cont ca pana sa incep acest tratament am fost internata de mai multe ori cu mai multe medicamente psihiatrice.
Cand se recomanda sa faci injectia la o luna dupa ce perioada mai ales ca am mai multe recaderi.Multumesc
5 comentarii
1
25-03-2016, ora 19:46
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Trebuie cautata cauza recaderilor. Din ce cauza ai avut recaderi ? Ai uitat sa iei pastilele sau nu ai mai luat o perioada ?
1
25-03-2016, ora 22:28
oacdi
Nu este medic/terapeut
oacdi
Recaderile le-am avut ca am renuntat la tratament, acum ma simt bine cu rispolept consta 50mg numai ca ma resimt cateva zile dupa ce o fac, iar in a doua saptamana e spre bine dupa care cand o fac, iar la doua saptamani aceiasi stare de molesala, incetinire si la mers si in gandire.
1
25-03-2016, ora 22:31
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
In cazul acesta puteti cere medicului sa reduca doza la 0, 37 apoi la 0, 25.
1
26-03-2016, ora 05:11
oacdi
Nu este medic/terapeut
oacdi
Care este diferenta intre 50mg si 0, 37mg?Dupa fiecare recadere mi-am revenit greu, dar cu vointa, incredere in Dumnezeu sunt foarte credincioasa si bineinteles cu tratament medicamentos sunt pe picioare.Sincer 3 ani am incercat, dupa ultima recadere, diverse tratamente strangand din dinti sa-mi revin.
1
26-03-2016, ora 11:45
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Dv. nu trebuie sa faceti absolut nimic. Decat sa lasati medicamentele sa isi faca efectul.
E adevarat ca aceste medicamente au ca efect secundar moleseala si somn mult.
0, 37 si 0, 25 sunt niste concentratii mai mici de Rispolept. Nu ar trebui sa va mai moleseasca asa mult. Cu alte cuvinte va scade doza de Rispolept.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul