Rinoplastie - rezultatul se vede imediat?
Domnule doctor, este adevarat ca in cazul unei operatii de rinoplastie rezultatul incepe sa se vada inca de pe masa de operatie? Multumesc
8 comentarii
Buna, tocmai am venit de la consultatie de la dr popescu si pot spune ca e super misto. daca ai ceva de intrebat te lamureste f frumos si are multa rabdare si explicatii. f tare! I-am zis ca am citit pe romedic de dansul dar mi-a spus ca numai scrie pe forumul asta. daca vrei sa-l intrebi ceva mai bine ii scrii un mail sau te programezi sa vb cu el direct. o sa-ti placa!
salut, mersi ptr raspuns. ti-a zis si de ce nu mai scrie aici?
o zi buna
o zi buna
Buna seara. Sunt noua pe forum si nu prea stiu cum sa procedez. Dar am sa incep asa: in copilarie
m-am lovit la unghiile de la maini si au crescut stramb. Am doua unghii cu, , defect credeti ca se poate face ceva ca ele sa creasca normal?
Multumesc!
m-am lovit la unghiile de la maini si au crescut stramb. Am doua unghii cu, , defect credeti ca se poate face ceva ca ele sa creasca normal?
Multumesc!
buna ziua, in urma cu o luna am suferit o operatie de rinoplastie si deviatie de sept;de 2 saptamani am observat ca pe piramida nazala se observa o usoara denivelare; dr mi-a recomandat recent un pansament compresiv pe care sa-l pun seara inainte de culcare; aceasta este solutia acelei denivelari?
ma poate ajuta cineva cu un raspuns la problema care am adus-o in discutie?
Buna, mai era o fata pe forumul asta care avea aceiasi pb cu tine. Dr tau ce ti-a zis? Daca a zis ca e vreun hematom ceva atunci se va rezolva singur. Eu am 2 luni aprox de la rinoplastie si la inceput era mai umflat si tare intradevar, dar acum vd ca e super ok. Deci probabil si la tine e o chestie de timp
vaalentina era userul fetei care avea tot asa o umflatura dupa rino ca s tine
dr a spus ca este o inflamatie. Ideea este ca dupa ce mi-a scos atela nu aveam nimic, aceasta umflatura sau denivelare pe cartilagiu (piramida nazala) mi-a aparut la 2-3 saptamani dupa operatie. Acum stau cu un pansament fixat pe acel loc, un pansament de tip urgo. Sper sa aiba efect si sa treaca acea denivelare care pana la urma chiar este inestetica.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 81m-am lovit la piscina si nasul a ramas putin deformat
- 3rinoplastie+deviatie de sept
- 6Regret ce am facut.
- 1Rinoplastie spital de stat
- 1Nas infundat
- 1Raspuns imediat!!
- 1Dupa rinoplastie
- 1peeling chimic dupa operatie
- 1Despre rinoplastie
- 2Rinoplastie dr Popescu Daniel
- 8Ce doctor recomandati pentru o rinoplastie?
- 0Se ating nervii la operatie
- 1Rinoplastie+schimb implant mamar
- 2Operatie rinoplastie
- 0Rinoplastie - doctori Bucuresti
- 0Rinoplastie dr Serban Porumb - Oradea
- 4Rinoplastie - pareri la cativa ani dupa operatie
- 0Recuperare post-rinoplastie
Mai multe informații despre: Rinoplastia
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: