Rinoplastie dr Serban Porumb - Oradea

16-01-2021
mihai9988
Nu este medic/terapeut
mihai9988
Salutare tuturor!

As vrea sa imi fac o operatie de rinoplastie la domnul Porumb si as vrea sa imi spuneti parerile voastre despre dumnealui, asta in caz ca ati fost pe mana dl-ui Porumb.

Am citit si celelalte subiecte despre rinoplastie si nu prea au fost asa multe informatii despre aceasta clinica din Oradea pentru acest tip de operatie si eram curios daca a fost cineva mai recent pe acolo si ma poate ajuta cu ceva informatii( cum a decurs, a fost bine sau nu, cat a costat, in cat timp s-a recuperat, etc)

As dori sa imi spuneti doar despre aceasta clinica pentru ca eu momentan stau in Timisoara si imi e mai usor sa ma deplasez la Oradea, plus ca am citit multe articole despre aceasta clinica si mie se pare una dintre cele mai bune din Romania. Are rezultate frumoase pe site, dar niste raspunsuri de la voi m-ar ajuta mai mult

Am si o mica intrebare, sper sa ma puteti ajuta:)

Dupa indepartarea bandajelor si tragerea atelor( dupa 7-12 zile), se observa ca e umflat? Adica poti iesi pe strada fara sa se uite lumea "urat" dupa tine? Sunt constient ca o sa fie umflat dupa si ca o sa se rafaca in timp, sunt doar curios cum a fost la voi dupa ce ati luat "contact'' din nou cu lumea.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Ați trecut printr-o operație? Ajutați alți pacienți oferind o recomandare chirurgului care v-a operat.
Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Complicațiile rinoplastiei
  •