Durere sinusuri dupa operatie
Buna ziua. Acum acum o luma am facut rinoplastie, ca sa mi se desumfle mai repede nasul am citit pe internet si mi-a recomandat si domnul doctor sa pun comprese cu apa rece. Acum 2 zile am pus o compresa seara si ieri cand am pus alta compresa, a inceput sa ma doara putin nasul, cred ca era apa prea rece. Iar acum ma dor sinusurile frontale, foarte putin, dar ma dor. Sa imi fac griji? Ce as putea face?
5 comentarii
Comprese cu ceai de musetel caldut, cel mai putin la temperatura camerei, nu rece ! Rece trebuie doar cateva minute daca simti ca se umfla si e fierbinte zona ! Plus pastilele antiiflamatoare recomandate !
Doar ca acum imi este frica, poate fi ceva grav? Cand am pus intrebarea atunci ma durea, ieri nu am mai avut nimic, insa astazi am iesit afara, cu fular la nas, m-am dus in alt oras, insa cu masina, si acolo cand am ajuns am intrat repede intr-o casa, deci nu am stat afara, doar cand am urcat si cand am coborat din masina. Acum iar ma dor sinusurile frontale, foarte putin. Acum imi este frica, doar nu o sa fac sinuzita, ca apoi sa fie nevoie de operatie, nu?
Sa va puneti caciulita care sa va acopere total fruntea si sinusurile o perioada.
Multumesc frumos, nu am mai avut nicio durere de atunci
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 12rinoplastie - nu pot respira normal pe nas
- 3rinoplastie+deviatie de sept
- 8Rinoplastie - rezultatul se vede imediat?
- 2Operatie nas
- 6Nara stanga umflata..
- 218Rinoplastie dr.Daniel Popescu - sfaturi
- 24OPERATIE RINOPLASTIE BUCURESTI
- 1Dureri dupa rinoplastie
- 1Dupa rinoplastie piele decojita pe nas
- 4Rog raspuns, simptome postoperator Rinoplastie
- 1Durere nas
- 0Recomandare rinoplastie
- 0dupa 17 zile de la Rinoplastie
- 0Lovitura la nas dupa rinoplastie
- 1Probleme dupa operație pt deviație de sept și rinoplastie