Rinoplastie dr.Daniel Popescu - sfaturi

218 comentarii 1 23 ..... 7 8 Înainte ›
0
13-02-2016, ora 22:35
Mykydutza90
Nu este medic/terapeut
Mykydutza90
Am şi eu joi programare la dr.popescu daniel.şi as vrea sa mă operez cât mai rpd.dar În cât timp te poate programa.la la tine cum a fost?
0
14-02-2016, ora 15:57
dr3amer
Nu este medic/terapeut
dr3amer
Nu cred ca merge prea rapid cu programarile. Tin minte ca m-a programat putin peste o luna de la consultatie.
0
14-02-2016, ora 17:37
Mykydutza90
Nu este medic/terapeut
Mykydutza90
Pai ar fi ok prin aprilie. Si inca ceva.Tu ai mai dat în plus în afară de cei 3200 euro?
1
14-02-2016, ora 17:50
dr3amer
Nu este medic/terapeut
dr3amer
Anul trecut era 3000. Doar atat am dat si consultatia, parca 200 lei, Analizele au fost in pretul operatiei.
0
14-02-2016, ora 18:14
Mykydutza90
Nu este medic/terapeut
Mykydutza90
Ok.ms mult.o sa merg joi la consultaţie. Am emoţii. Sper sa fie bn.şi sa reuşesc sa mă operez.
0
16-02-2016, ora 21:01
angii.neacsu
Nu este medic/terapeut
angii.neacsu
Hei ! Sunt programata la operatie pe 15 martie la dl dr daniel popescu ! Imi poate da cineva mai multe detalii ? Cineva care s a operat recent la dansul?
0
16-02-2016, ora 21:51
Mykydutza90
Nu este medic/terapeut
Mykydutza90
Angi.eu abia joi merg la consultaţie. Şi sper sa mă poata programa prîn aprilie.sa ne ţii la.curent şi sa ne spui Cum a fost operatia.bafta multa
0
18-02-2016, ora 02:56
Mykydutza90
Nu este medic/terapeut
Mykydutza90
Am şi eu o întrebare. Cele care s au operat la dr popescu daniel.cât a durat consultatia? Ca m a programat la ora 19:30. Şi am văzut pe site ca la 20 închide. E suficient doar 30 minute?
0
19-02-2016, ora 01:41
angii.neacsu
Nu este medic/terapeut
angii.neacsu
da, consultatia mai mult de 15 minute nu dureaza cu tot cu explicatii maxim jumatate de ora ! la consultatie iti face poze la nas si iti explica unde trebuie sa intervina si se mai uita in nasul tau cu un dispozitiv mic cu o lumina in cap sa vada daca ai deviatie de sept sau daca este in regula! Deci stai calma ca in jumate de ora oricate explicatii ti ar da e suficient ! Succes
0
19-02-2016, ora 02:53
dr3amer
Nu este medic/terapeut
dr3amer
Acum cred ca difera si de la caz la caz. Tin minte ca la prima consultatie am stat peste o ora jumatate. Eram atat de stresata ca aveam intrebarile notate in telefon, ca sa nu uit. A avut multa rabdare ca mi-a raspuns la toate.
0
19-02-2016, ora 12:09
angii.neacsu
Nu este medic/terapeut
angii.neacsu
Este mult mai bine sa fi calma, dupa parerea mea psihicul este un factor important in increderea ta de sine ! Si vorba aia cand esti stresat nu ies toate bine :*
0
19-02-2016, ora 19:48
Mykydutza90
Nu este medic/terapeut
Mykydutza90
Am fost şi eu ieri la consultaţie la domnul dr popescu daniel.a fost foarte ok. E calm, răbdător, explica pe înţelesul tuturor. Am stat cam 45 de minute. O sa mă operez la începutul lunii aprilie. Sper sa iasă bine.
0
20-02-2016, ora 18:19
angii.neacsu
Nu este medic/terapeut
angii.neacsu
Succes !! Si eu ma operez pe 15 martiee
0
21-02-2016, ora 17:40
Evco
Nu este medic/terapeut
Evco
Buna fetelor! As vrea sa stiu unde anume se poate gasi dl-ul doctor (locatia clinicii/cabintului). Am fost la o consultatie la dl-ul doctor Antohi, dar as vrea sa merg si la dl-ul Popescu pt a ma decide care din ei sa ma opereze. Cu cat timp minim inainte trebuie programata operatia? Va multumesc si bafta multa la operatii!!! Sa ne tineti la curent! Eu as vrea sa o programez pe la sfarsitul lui mai-inceputul lui iunie.
0
22-02-2016, ora 03:03
Mykydutza90
Nu este medic/terapeut
Mykydutza90
Evco intra pe chirurgie faciala şi găsesc acolo detalii.şi adresa şi tot.eu o sa mă operez prin aprilie.operatia se programează cam cu 1 luna înainte. Bafta.
0
22-02-2016, ora 15:07
angii.neacsu
Nu este medic/terapeut
angii.neacsu
Si pe mine m a programat la fix o luna de cand m am hotarat! Clinica este pe dorobanti !
0
02-03-2016, ora 04:44
Mykydutza90
Nu este medic/terapeut
Mykydutza90
Dintre fetele care s au operat, când va au intubat nu aţi fost conştiente, nu? Bănuiesc ca sunt sedare întai, nu?
0
02-03-2016, ora 13:30
dr3amer
Nu este medic/terapeut
dr3amer
Nu stiu cum e cu sedare dar la anestezie iti pune o perfuzie si adormi instantaneu. Apoi se face intubarea. Cand te trezesti simti ceva in gat ca o iritatie si un gust ciudat in gura. Trece destul de repede. Nu simti oricum nimic in timpul operatiei.
1
02-04-2016, ora 18:00
Newnose
Nu este medic/terapeut
Newnose
Am fost la consult la dna doctora anestezist la dr. Popescu si tot asa mi a explicat si mie. Intai te adoarme si se rupe filmul apoi se face intubatia apoi operatia. Dupa operatie te trezesti singura ca dupa un somn bun :)). Ma rog, cam asa ceva.
Am facut si analizele. Tot in clinica si sunt incluse in pret. Rezultatul vine direct pe email a doua zi.
0
02-04-2016, ora 18:31
Mykydutza90
Nu este medic/terapeut
Mykydutza90
Cand ai operatia newnose?
0
09-04-2016, ora 23:18
Roxana1985
Nu este medic/terapeut
Roxana1985
Din nou drul Popescu este prezent pe forumuri cu diferite conturi pentru a-si promova serviciile...atitudine mercantila specifica acestuia, dansul fiind un negustor jenant aparent timid, elitist si bine pregatit...mult succes fetelor care se indreapta catre prestatiile dansului, aveti nevoie din plin, fiti pregatite pentru rezultate si atitudini post operatorii penibile...din pacate, regretele vor fi tardive.
0
09-04-2016, ora 23:30
angii.neacsu
Nu este medic/terapeut
angii.neacsu
Roxana 1985, avand in vedere faptul ca aduci anumite acuzatii la adresa dansului ar trebui sa ai si sustinere ! Eu sunt operata de dl doctor si sunt foarte multumite precum si multe alte paciente prezente de astfel pe acest forum !! Cred ca tu esti pus a sau vrut medic frustrat care incearca doar sa faca reclama prosta ! Te pup !
0
09-04-2016, ora 23:33
Mykydutza90
Nu este medic/terapeut
Mykydutza90
Si eu m am operat marti la dr.popescu.desi am inca bandajul pe nas rezultatele se vad de acum. Se vede diferenta uriasa si sigur o sa fie cum mi am dorit.nu regret o secunda alegerea facuta!
0
10-04-2016, ora 00:02
Roxana1985
Nu este medic/terapeut
Roxana1985
Nu mi-as fi permis sa dezinformez fara sa cunosc persoana si fara sa am experienta sub bisturiul dansului, acesta este si motivul pt care am simtit nevoia sa intervin!Insa, decizia operatiei este evident una profund personala.la fel si consecintele, iar aceasta trebuie sa aparțină fiecăruia dintre noi...numai ca trebuie sa fie si DOCUMENTATA corect, vorbim de sănătate, iar aceasta nu este negociabila!!..Iar pentru domnul Popescu(pentru ca este atât de prezent printre noi)nu am decât o singura întrebare: mai mutilati copii, domnule doctor Daniel Popescu??Mult succes tuturor si înțelepciune in deciziile adoptate!
0
10-04-2016, ora 00:05
angii.neacsu
Nu este medic/terapeut
angii.neacsu
Din cate observi aici toata lumea a fost multumita peste 90%! Daca tot aduci aceste acuzatii fi mai concreta ! Sa ne "informezi " si pe noi draga roxana !
0
10-04-2016, ora 10:14
liliana.
Nu este medic/terapeut
liliana.
Multumim pentru defaimare roxana!... De parca noi suntem niste biete oi dezinformate asteptand sa fim salvate de tine!

Chiar iti imaginai ca noi nu cercetam in amanunt inainte de a alege un medic?!
0
10-04-2016, ora 11:52
Roxana1985
Nu este medic/terapeut
Roxana1985
Liliana, draga...ma amuza si ma intristeaza in acelasi timp afirmatiile tale...nu inteleg de ce te-ai simtit jignit, atata timp cat eu am facut vorbire despre experienta personala cu acest doctor si un indemn la o buna si corecta informare...tu in schimb, abia in vara inteleg ca vrei sa te operezi la el...deci care sunt argumentele cu care te manifesti cu atata reactivitate sustinerii acestui medic in absenta expertizei chirurgicale concrete a acestuia.interesant, nu!!??? P.S.Rezultatele unei interventii chirurgicale de acest tip pot fi apreciate la distanta de 1 an dupa operatia in sine, pana atunci orice parere ramane la nivelul unor pure speculatii...aviz fetelor care deja considera ca pot discerne acest aspect si pot aproba si promova calitatea si rezultatul actului medical dupa cateva zile sau luni!O zi placuta tuturor!
1
10-04-2016, ora 11:57
angii.neacsu
Nu este medic/terapeut
angii.neacsu
Ma amuz rau:))) daca tot aduci aceste acuzatii dc nu spui nimic ??? Spui decat ca vai ce experienta !! Si apropo daca tu nu ai avut noroc cum spui nu inseamna ca toata lumea va pati ca tine, reclama domnului doctor sunt chiar clientele lui deci.. Nu stiu ce sa spun despre afirmatiile tale...
0
10-04-2016, ora 13:19
liliana.
Nu este medic/terapeut
liliana.
Roxana, poti spune ca nu esti multumita de un doctor si e ok. Cand incepi sa-l faci negustor si mincinos si macelar de copii, e defaimare. Mai ales ca majoritatea noastra de aici chiar il cunoastem si apreciem pe dl doctor.
0
24-04-2016, ora 11:53
Newnose
Nu este medic/terapeut
Newnose
Dr. Popescu Daniel este un doctor foarte bun!
Are toata admiratia si recunostinta mea!
Daca cineva vrea sa ii faca reclama, credeti-ma, are toate motivele.
Acest topic a fost închis. Nu mai pot fi adăugate noi comentarii.
218 comentarii 1 23 ..... 7 8 Înainte ›

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Un website dedicat pacienților ce necesită o intervenție chirurgicală. Găsiți aici liste cu chirurgi și clinici de chirurgie, prezentări de servicii și recomandări ale pacienților, dar și informații detaliate despre fiecare operație.
Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Complicațiile rinoplastiei
  •