Rinoplastie prin dermal filler(acid)

16-08-2021
Marius Alin
Nu este medic/terapeut
Marius Alin
Buna ziua.

As dori sa-mi fac niste injectii cu acid pentru a-mi face nasul cat de cat simetric. Nu am o problema foare mare, am profilul drept, am un nas mic, doar ca varful este putin intr-o parte, foarte putin.

Sunt curios daca se poate face o astfel de interventie, adica sa-mi corecteze varful nasului prin aceste fillere fara sa-mi fac operatie.

Eu am tot citit despre ele si am vazut rezultate superbe la niste oameni care aveau un nas extrem de asimetric. Insa nu stiu daca prin aceste injectii cu acid se poate corecta si varful nasului.

Inca nu am mers la vreun doctor plastician, dar am in plan sa merg sa intreb pentru a primi informatii cat mai corecte

Dar pana atunci, sunt curios daca a facut cineva asa ceva sau daca stie cineva daca se poate simetriza varful nasului cat de cat. Stiu ca e imposibil ca un nas sa fie perfect simetric, dar ma deranjeaza la unele poze
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Un website dedicat pacienților ce necesită o intervenție chirurgicală. Găsiți aici liste cu chirurgi și clinici de chirurgie, prezentări de servicii și recomandări ale pacienților, dar și informații detaliate despre fiecare operație.
Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Complicațiile rinoplastiei
  •