Rinita cronica hipertrofica si deviatie de sept Dl. Flueraru | Forumul Medical ROmedic
ROmedic Black Friday:  reduceri la serviciile de promovare a cabinetelor, clinicilor È™i firmelor medicale

Rinita cronica hipertrofica si deviatie de sept Dl. Flueraru

30-09-2019
Iulian’
Nu este medic/terapeut
Iulian’
Buna ziua, am facut o consultatie + endoscopie nazala la medicul ORL, mi-a dat diagnosticul de deviatie de sept + rinita cronica hipertrofica, simt si gatul uscat si se irita de la alimente acre si dulci rau, doctorul respectiv mi-a zis ca trebuie sa fac operatia nu este alta solutie, mi-a zis ca face turbinectomie taierea a 1/3 din cornete si rezectia septului nazal, ce parere aveti? Am observat ca dumneavoastra sugerati Radiofrecventa pentru cornete ?
2 comentarii
0
30-09-2019, ora 18:17
Dr. Flueraru Valeriu
ORL - Otorinolaringologie, Pascani
Dr. Flueraru Valeriu
da, sugerez si radiofrecvnta pentru cornete
dar in acest caz.. daca citesti atent ce ma mai scris.. Cauza problemeli este acel reflux gastro eosfagian in somn
si daca schimbi stilul alimentar si tratezi refluxul in somn... Cornetele pot fi tratate si fara operatie
0
30-09-2019, ora 19:20
Iulian’
Nu este medic/terapeut
Iulian’
Da, aveti dreptate, am uitat sa mentionez ca am reflux gastric, dimineata ma trezesc cu nasul mai infundat si limba are o culoare verde galbuie probabil de la acidul gastric.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: