Deviație de sept
Am și eu o întrebare pentru cine a pățit-o sau cine cunoaște. M-am operat de deviație de sept acum 2 luni. Operația a durat 3 ore sângerări foarte mari și când când mi-a scos mesele am observat ca am o umflatura pe partea dreapta a marii (la zgarciul nasului) și eu am avut deviație pe partea stânga. Menționez faptul ca cu partea stânga respir destul de bine și cu partea dreapta doar un pic. Ce pot face este ceva normal sa fie umflatura aia acolo? Va mulțumesc tuturor
2 comentarii
De ce nu mergi la medicul care te a operat ? Sau daca ai fost deja el ce parere are ?
SI eu m-am operat de deviatie de sept, de 2 ori chiar, iar acum sunt intr-o stare mult mult mai proasta decat inainte. Dupa cea de-a adoua operatie m-am trezit si eu cu o umflatura pe partea exterioara a narii drepte + cicatrice, care nu mi-a trecut nici acum dupa aproape 3 luni de la a doua operatie. Acum pe nara dreapta nu respir aproape deloc iar pe stanga foarte putin. Eu nu am stiut ca trebuie sa ma operez la doctor ORL ist (neaparat specializat pe nas, nu pe gat sau ureche ) si din pacate m-am operat la chirurg pplastician iar acum trebuie sa ma operez a treia oara. AVETI MARE GRIJA LA CE DOCTORI VA OPERATI !
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 170operatia de deviatie de sept
- 81m-am lovit la piscina si nasul a ramas putin deformat
- 3la ce spital sa ma operez?
- 5Scleroza amiotrofica
- 3Deviere de sept
- 5operatie de deviatie de sept, sunt normale aceste urmari?
- 3Sa fac operatie pentru deviatie de sept?
- 6sinuzita maxilara bilaterala chistica si sfenoidala chistica
- 2spalatura nazala cu S.F.
- 3am fost diagnosticata cu rinosinuzita cr, amigdale hipertrofice, deviatie de sept, hipertrofie corne
- 2deviatie de sept
- 3respir mai mult pe gura, am deviatie de sept?
- 1polipoza nazala si deviatie de sept
- 2rog raspuns, simptome dupa operatie deviatie de sept
- 0Operatie deviatie si rinoplastie gresita?rog un raspuns
- 3Operație sinusala
- 2Ajutațima va rog - durere după operație de deviație de sept
- 0Deviație de Sep operat
- 1Nas strâmb de la deviatie de sept ?
- 4Deviatie de sept, nas infundat, respiratie dificila, ameteala
Mai multe informații despre: Deviatia de sept nazal
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: