Rinita
Buna! Fetita mea de 7 ani are mereu secretii nazale si inca de mica respira mai greu pe nas. La 5 ani am fost la medic si as pus ca sunt ceva vegetatii, dar nu ar fi neaparat de operat. Acuma de vreo 6 luni cum ziceam are secretii nazala( uneori sunt putin mai galbui), am fost la orl si a spus ca e doar o rinita subacuta. ne-a dat tratament 6 zile cu maxitrol si nici o ameliorare.
Nu face infectii si nici alte raceli. Ce ar putea fii?
Multumesc!
Nu face infectii si nici alte raceli. Ce ar putea fii?
Multumesc!
3 comentarii
Buna ziua,
Rinita alergica se manifesta cu secretii nazale initial apoase apoi usor galbui, cu sau fara nas infundat, mancarime de nas, stranut, etc. Consultati un medic alergolog in vedere efectuarii unor teste alergice la alergenii din aer.
Toate cele bune!
Rinita alergica se manifesta cu secretii nazale initial apoase apoi usor galbui, cu sau fara nas infundat, mancarime de nas, stranut, etc. Consultati un medic alergolog in vedere efectuarii unor teste alergice la alergenii din aer.
Toate cele bune!
buna ziua...am o problema...de doua saptamani aveam urechile infundate si auzeam foarte incet...am fost la doctor si mi a zis ca am rinita "lucepuluta'(asta inteleg eu din scrisul medicului, medicul nefiind prea sociabil nu l-am intrebat ce scrie)mi-a dat nurofen express pentru 7 zile, nasonex si betabioptal pt aerosol(sa-l fac eu singura acasa pentru ca aparatul de aerosol al spitalului nu functiona!imi puteti spune mai exact ce fel de rinita este...vreau sa ma documentez mai bine de pe internet!multumesc!
BUna ziua,
Tot referitor la pacatoasa rinita...am "dezvoltat " si eu asa ceva..cu vro 2 ani in urma...si tot avand gatul rosu iritat destul de des in perioada asta nu intelegeam de ce..asta in conditiile in care pana la ac varsta (35) nu sunt decat ff rar racita..am consultat un medic ORL care mi-a spus ca am o rinita cronica ( nu stiu exact de ce fel..ca vad ca sunt cateva denumiri, dar pot spune ca am niste secretii vascoase care merg in spatele omusorului..si de acolo iritatia continua a gatului, ...nu mi-e nasul infundat, nu curge in afara)..trament cu Avamys vreo 4 luni..ameliorari imediate..dar slabe si de scurta durata!!!! Deja nu mai pot, cat de des ma pisca gatu, rapid fac rosu-n gat cu secretii urate (portocalii chiar cateodata si vascoase tare), Va sunt recunoscatoare pt opinii si recomandari.
Multumesc
Tot referitor la pacatoasa rinita...am "dezvoltat " si eu asa ceva..cu vro 2 ani in urma...si tot avand gatul rosu iritat destul de des in perioada asta nu intelegeam de ce..asta in conditiile in care pana la ac varsta (35) nu sunt decat ff rar racita..am consultat un medic ORL care mi-a spus ca am o rinita cronica ( nu stiu exact de ce fel..ca vad ca sunt cateva denumiri, dar pot spune ca am niste secretii vascoase care merg in spatele omusorului..si de acolo iritatia continua a gatului, ...nu mi-e nasul infundat, nu curge in afara)..trament cu Avamys vreo 4 luni..ameliorari imediate..dar slabe si de scurta durata!!!! Deja nu mai pot, cat de des ma pisca gatu, rapid fac rosu-n gat cu secretii urate (portocalii chiar cateodata si vascoase tare), Va sunt recunoscatoare pt opinii si recomandari.
Multumesc
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 203Rinita cronica hipertrofica
- 3rinita cronica hipertrofica... de cateva luni
- 148rinita alergica
- 7vegetatii adenoide la 29 ani
- 22Amigdalita-rinita, de cca 5 luni, fara rezolvare inca!
- 3operatie rinita hipertrofica cu radiofrecventa
- 18Rinita
- 12rinita + vegetatii adenoide
- 11Rinita vasomotorie - tratament
- 3Deviatie de sept, rinita, gat uscat, probleme ureche-sarcina
- 66Colargol pt rinita si tot imi curge nasul
- 5Rinita acuta hipertrofica
- 3sinuzita maxilara, rinita
- 1Diagnostic Rinita cronica hipertrofica, Reactie sinusala, Disfunctie tubara stg
- 1Rinita hipertrofica
- 0Infectie sinus frontal stang
- 3Probleme respiratorii, mucus
- 2Nas infundat
- 11Rinita-presiune in zona nasului spre frunte
Mai multe informații despre: Rinita
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: