Nu stiu nici acum ce s-a intamplat cu mine.
Acum un an la liceu in timpul orei am simtit o durere groaznica in jurul rinichiului drept, am iesit de la ora si am lesinat in baie, dupa ce am revenit ma-m intors in clasa, dar in fata clasei iar am lesinat, au venit asistentele, am revenit si iar am lesinat.Am lesinat de vreo 4 ori, cand mi-am revenit durerea era tot asa de puternica.Ma-m dus la medicul de familie si Fara a ma trimite la analize mi-a spus ca am o infectie urinara, m-am dus acasa am varsat, dar durerile au ramas pana seara>Poate au facut medicamentele efect.Dupa cateva luni m-am dus de curios la un ecograf unde spre surpriza mea d-l Dr.mi-a spus ca am o malformate la rinichiul drept, dar nu putea veni din cauza aceasta si ca aceasta malformatie este din nastere si ca dim 10 oamen 8 au o asemenea malformatie, din cauza lesinurilor m-a trimis la neurolog unde mi s-a facut un EEG si totul in ordine, doar o mica lipotemie.Nu pot explica si nu inteleg ce sa intamplat atunci si ce am daca am ceva.Va rog raspundeti-mi.
2 comentarii
Informatiile sunt mult prea putina si prea neclare.Totusi este posibil sa fi avut o mica pietricica la nivelul rinichiului pe care ai eliminat-o atunci(se justifica prin prezenta malformatiei renale, a durerii puternice, varsaturii, etc.)Nu specifici ce malformatie ai.In orice caz este bine sa-ti mai verifici rinichii prin ecografie si ex.sumar de urina.
Multumesc mult penpru raspuns.As avea nevoie urgent de raspuns.Unchiul meu este bolnav de inima(angina pectorala), in iunie iau fost implantate doua stenturi, de atunci relatv se simte bine, dar a aparut de curand o problema de ficat.Se balon foarte tare Il durea ficatul.Am facut primele analize si ia iesit ca ar avea hepatita, la testele de Hepatita Ia iesit negativ, deci hepatita nu are TGO-19, TGP-14 si ce ia iesit rau este Gamma-GT-153.Medicul lui este in concediu, suntem nedumeriti, ce se intampla, va rog raspundetimi cat mai repede posibil.Ce sa facem, ce nu este bine, ce boala este acesta daca este boala.Multumesc ca ma ajutati.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5rinichi drept in coborare
- 9rinichi polichistic !
- 2rinichi unic si sarcina
- 5durere rinichiul stang si urinat des
- 5Hipertrofie coloana Bertin
- 3Rinichii
- 6probleme cu rinichi?
- 7durere de rinichi
- 5posibil raceala la rinichi? raspuns urgent:(((
- 4Raceala la rinichi
- 4probleme cu rinichii
- 7rinichiul drept extirpat de vreo 6 ani iar acum are piatra la rinichiul stang
- 3Augmentin = Durere rinichi-ul drept?
- 0probleme cu cistita, rinichii
- 3analize sange dupa operatie rinichi
- 7explicatie rezultat. I s-a extirpat rinichiul stg cu o tumoare
- 0probleme digstive
- 0Probleme rinichi
- 0Dureri zona rinichilor, analize sange negative
- 1ma dor rinichii de 5 zile
Mai multe informații despre: Rinichii
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
- Glomerulonefrita
- Insuficienta renala acuta - IRA
- Insuficiența renală cronică - IRC
- Litiaza renala
- Nefropatia diabetica
- Infectia urinara la copii
- Proteinuria
- Anurie (lipsa urinarii)
- Pielonefrita acută
- Nefropatia lupică
- Miros anormal al urinei
- Mancarea fast food si disfunctiile renale - exista o legatura?
- Rinichii