rezultate test papanicolau
![adriana_n](https://cdn.romedic.ro/img/user-default.png)
buna seara tuturor, am 22 de ani si am nevoie de un raspuns: am facut luna aceasta testul papanicolau pt a 2-a oara in viata mea, si rezultatele au iesit la fel ca anul trecut, la primul test. doctora a zis ca nu e nimic grav, dar totodata ca nu o sa treaca. intrebare: atunci de ce mi-a prescris aceleasi ovule care mi-au fost prescrise anu' trecut daca tot ea a zis ca afectiunea nu va trece? ce sens are sa mai iau? cam asa suna rezultatul:
Frotiul comporta celule malpighiene superficiale si intermediare cu modificari reactive citoplasmatice - vacuole, granule si numeroase polimorfonucleare asociate cu o inflamatie nespecifica. Sunt prezente celule cilindrice endocervicale normale.
CONCLUZIE: Frotiu negativ pentru o leziune intraepiteliala sau maligna. Modificari reactive non-neoplazice asociate cu inflamatia.
Asadar, diagnostic : afectiuni inflamatorii ale colului uterin si am de luat 10 ovule CERVIRON. Astept un raspuns, multumesc.
Frotiul comporta celule malpighiene superficiale si intermediare cu modificari reactive citoplasmatice - vacuole, granule si numeroase polimorfonucleare asociate cu o inflamatie nespecifica. Sunt prezente celule cilindrice endocervicale normale.
CONCLUZIE: Frotiu negativ pentru o leziune intraepiteliala sau maligna. Modificari reactive non-neoplazice asociate cu inflamatia.
Asadar, diagnostic : afectiuni inflamatorii ale colului uterin si am de luat 10 ovule CERVIRON. Astept un raspuns, multumesc.
2 comentarii
![mmcc](https://cdn.romedic.ro/img/user-default.png)
buna, tratamentul prescris nu este complet, mergi la alt medic.Tb sa faci tratament dar nu numai cu ovule.Daca esti din Galati te sfatuiesc sa mergi la Romar in centru, sunt doctori f buni.
![Dr. Stela Tirneci](/arata_img.php?img=cont_16985.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
Aveti o inflamatie si trebuie sa va completati setul de analize cu examen sedrtei vaginala, culturi col, Ag. Chlamydia si Mycoplasma/Urreaplasma.
Toate cele bune.
Toate cele bune.
![Programari cabinete medicale, clinici](https://cdn.romedic.ro/icon/90x90-medic.png)
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 9rezultat test papanicolaou
- 4Interpretare analize papanicolau
- 3urgent...papanicolau
- 4sangerare dupa papanicolau
- 5testul papanicolau la cat timp trebuie facut?
- 6Intrepretare examen citologic
- 4interpretare test papanicolau
- 4Gardnerella si Trichomonas
- 5test papanicolau, sterilet
- 10rezultat papanicolau
- 13interpretare rezultat anormal test papanicolau
- 3Am facut un test Papanicolau si examen secretie
- 4Examen Papanicolau
- 1Rezultat papanicolau
- 4rezultat ex citologic Babes Papanicolau
- 0Interpretare test Papanicolau
- 0Adenomioza uterina