Leziune precanceroasa pe col?
Buna seara,
Am facut testul Papanicolau, si sa fiu sincer as vrea si alte opinii, deoarece medicul meu gineco m a speriat destul de rau. La Diagnostic citologic apare:LGSIL-HPV si descriere : Frotiu constituit din celule exovervicale superficiale si intermediare, celule de metaplazie scuamoasa matura, celule scuamoase cu atipii koilocitare, paracheratoza tipica, celule glandulare endocervicale izolate si grupate, modificari celulare reactive in context inflamator, exudat inflamator fibrino-leucocitar, flora nespecifica. ESTE ATAT DE GRAV?
Am facut testul Papanicolau, si sa fiu sincer as vrea si alte opinii, deoarece medicul meu gineco m a speriat destul de rau. La Diagnostic citologic apare:LGSIL-HPV si descriere : Frotiu constituit din celule exovervicale superficiale si intermediare, celule de metaplazie scuamoasa matura, celule scuamoase cu atipii koilocitare, paracheratoza tipica, celule glandulare endocervicale izolate si grupate, modificari celulare reactive in context inflamator, exudat inflamator fibrino-leucocitar, flora nespecifica. ESTE ATAT DE GRAV?
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 13Test papanicolau - rezultat
- 7rezultat Papanicolau
- 5rezultat la testul papanicolau
- 5Dupa histerectomie totala se mai face Papanicolau?
- 4Gardnerella si Trichomonas
- 21as vrea un raspuns despre vezica urinara
- 1rezultate secretie vaginala si papanicolau
- 4interpretare examen secretie vaginala
- 4test papanicolau anormal
- 0rezultat papanicolau
- 1Papanicolau - ASCUS -DA si negativ pentru o leziune interepiteliala sau maligna - NU
- 0examen citologic babes -papanicolau
- 0Interpretare analize Papanicolau
- 1rezultat examen pananicolau
- 0Papanicolau
- 0Test Papanicolau
- 0Rezultat test Babeș nicolau 2
- 0Interpretare Test Papanicolau
- 3Rezultat Papanicolau: ASC-US la 26 de ani
- 1Cum mi- a ieșit testul papanicolau
Mai multe informații despre: Testul Papanicolau
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: