Leziune precanceroasa pe col?
![carmenik87](https://cdn.romedic.ro/img/user-default.png)
Buna seara,
Am facut testul Papanicolau, si sa fiu sincer as vrea si alte opinii, deoarece medicul meu gineco m a speriat destul de rau. La Diagnostic citologic apare:LGSIL-HPV si descriere : Frotiu constituit din celule exovervicale superficiale si intermediare, celule de metaplazie scuamoasa matura, celule scuamoase cu atipii koilocitare, paracheratoza tipica, celule glandulare endocervicale izolate si grupate, modificari celulare reactive in context inflamator, exudat inflamator fibrino-leucocitar, flora nespecifica. ESTE ATAT DE GRAV?
Am facut testul Papanicolau, si sa fiu sincer as vrea si alte opinii, deoarece medicul meu gineco m a speriat destul de rau. La Diagnostic citologic apare:LGSIL-HPV si descriere : Frotiu constituit din celule exovervicale superficiale si intermediare, celule de metaplazie scuamoasa matura, celule scuamoase cu atipii koilocitare, paracheratoza tipica, celule glandulare endocervicale izolate si grupate, modificari celulare reactive in context inflamator, exudat inflamator fibrino-leucocitar, flora nespecifica. ESTE ATAT DE GRAV?
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
![Programari cabinete medicale, clinici](https://cdn.romedic.ro/icon/90x90-medic.png)
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Nu stiu daca sa ma panichez sau sa fiu calma
- 4interpretare analiza babes papanicolau
- 10rezultat papanicolau
- 1rezultate secretie vaginala si papanicolau
- 1Problema in legatura cu un test papanicolau
- 3rezultat papanicolau
- 6interpretare rezultat secretie vaginala, secretie col si test pap
- 1Rezultat analize PAP si secretie vaginala. E ceva grav?
- 5Rezultate Papanicolau si biopsie col uterin dupa ERAD
- 6test papanicolau
- 4ASCUS posibile cauze si tratament
- 0Pap test
- 2Lsil cu atipii hpv
- 0ASC-US (celule scuamoase atipice de semnificatie nedeterminata), testare HPV
- 0Rezultat Papanicolau in mediu lichid
- 1PAP - fond hematic
- 0Inflamatie col + hpv
- 1Displazie cervicala ușoară, hpv 51 și 66
- 1Test PAP + secreție
Mai multe informații despre: Testul Papanicolau