Leziune precanceroasa pe col?
Buna seara,
Am facut testul Papanicolau, si sa fiu sincer as vrea si alte opinii, deoarece medicul meu gineco m a speriat destul de rau. La Diagnostic citologic apare:LGSIL-HPV si descriere : Frotiu constituit din celule exovervicale superficiale si intermediare, celule de metaplazie scuamoasa matura, celule scuamoase cu atipii koilocitare, paracheratoza tipica, celule glandulare endocervicale izolate si grupate, modificari celulare reactive in context inflamator, exudat inflamator fibrino-leucocitar, flora nespecifica. ESTE ATAT DE GRAV?
Am facut testul Papanicolau, si sa fiu sincer as vrea si alte opinii, deoarece medicul meu gineco m a speriat destul de rau. La Diagnostic citologic apare:LGSIL-HPV si descriere : Frotiu constituit din celule exovervicale superficiale si intermediare, celule de metaplazie scuamoasa matura, celule scuamoase cu atipii koilocitare, paracheratoza tipica, celule glandulare endocervicale izolate si grupate, modificari celulare reactive in context inflamator, exudat inflamator fibrino-leucocitar, flora nespecifica. ESTE ATAT DE GRAV?
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2rezultate test papanicolau
- 2rezultat papanicolau si tratament prescris
- 2mi-am facut testul papanicolau si rezultatul a iesit bine, parca sunt cateva probleme
- 8rezultatul testului papanicolau
- 0Interpretare test Papanicolau
- 1interpretare rezultat Papanicolau
- 1test papanicolaou
- 1Interpretare papanicolau
- 0rezultat papanicolaou c3
- 2Rezultat PapaNicolau. Nu stiu sa-l interpretez
- 1test papanicolau modificat
- 1Test Papanicolau
- 0interpretare analize secretie vaginala
- 0Rog răspuns urgent - test papanicolau
- 0As dori si eu interpretarea rezultatului la testul papanicolau