Rezultate analize rog sugestii
Bună ziua! In urma unor alte investigații medicale, am facut și o endoscopie superioara. Rezultatul a fost gastrita, iar cel histopatologic următorul:
1 Fragmente de mucoasa gastrica corporeala cu structura glandulara obisnuita, cu sufuziuni sanghine in corionul
superficial, foarte redus infiltrat limfocitar, fara semne de activitate; HP absent.
2 Fragmente de mucoasa gastrica antrala cu structura glandulara obisnuita, cu hiperplazie foveolara, mici sufuziuni
sanghine in corionul superficial, redus infiltrat limfocitar, fara semne de activitate; HP absent.
Diagnostic histopatologic:
Gastrita eritematoasa.HP absent.
Am primit tratament cu controloc doua săptămâni și fără dieta. Pe mine ma îngrijorează hiperplazia aceea.
Imi puteți spune dacă ar trebui sa mai fac și alte investigatii/tratamente?
Multumesc
1 Fragmente de mucoasa gastrica corporeala cu structura glandulara obisnuita, cu sufuziuni sanghine in corionul
superficial, foarte redus infiltrat limfocitar, fara semne de activitate; HP absent.
2 Fragmente de mucoasa gastrica antrala cu structura glandulara obisnuita, cu hiperplazie foveolara, mici sufuziuni
sanghine in corionul superficial, redus infiltrat limfocitar, fara semne de activitate; HP absent.
Diagnostic histopatologic:
Gastrita eritematoasa.HP absent.
Am primit tratament cu controloc doua săptămâni și fără dieta. Pe mine ma îngrijorează hiperplazia aceea.
Imi puteți spune dacă ar trebui sa mai fac și alte investigatii/tratamente?
Multumesc
2 comentarii
Buna ziua, doamna Daniela! Cum va simtiti?
Oare ar fi posibil sa iau legatura cu dumneavoastra? Am acelasi diagnostic. multumesc!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6gastrita, ulcer sau ce?
- 13am fost diagnosticata cu hernie hiatala
- 6Gastrita hipersecretorie hipertrofica
- 8scaun putin decolorat
- 12Am o gastrita pentru care am primit o sumedenie de medicamente
- 2Oare ce o fi dereglare hormonana, gastrita?
- 8Reactii gastrice pe fond de stres?
- 2Micoza faringiana
- 6EMANERA - depresie?
- 1Marijuanna +Boala de reflux gastroesofagian cu esofagita grad A
- 1Posibila gastrita
- 3Gastrita usoara, aspect mozaicat, hiperemie, pangastrita eritematoasa, cu pliuri suple
- 8Pangastrita eritematoasa de 10 luni, se vindeca?
- 2O intrebare pentru domnul doctor Raul sau Gasterontorolog!!!
- 1Dieta hiperproteica si gastrita
- 2Gastrită antrala fără ameliorare după 6 săptămâni
- 3Gastrita lichid in stomac
- 0Gastrită
- 8Buna ziua am fost diagnosticat cu cu gastrita antrala cu metaplazie intestinala
- 2Gastrită Va rog un răspuns
Mai multe informații despre: gastrita
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: