respiratie sacadata pe partea stanga si putin tahicardic

06-12-2009
ARISA
Nu este medic/terapeut
ARISA
Astazi baiatul meu (20 ani ) a facut febra 38.9 si a tusit de cateva ori.Cred ca e racit.
Am fost acum la Camera de Garda a Spitalului Matei Bals si dr care l-a consultat mi-a spus ca respira sacadat pe partea stanga si ca e si putin tahicardic.

Va rog daca puteti sa-mi explicati ce ar putea fi. Sunt foarte speriata.
5 comentarii
0
07-12-2009, ora 12:32
myreille
Nu este medic/terapeut
myreille
pr arisa- uitate ca ti-am lasat un mesaj privat.sa click pe numele tau sa il vezi.sanatate
0
07-12-2009, ora 13:53
Dr. Boia Iulia Cristiana
Pediatrie, Bucureşti
Dr. Boia Iulia Cristiana
este posibil să aibă pneumonie, dar trebuie să mergeţi la un doctor pneumolog mai degrabă (încercaţi la Marius Nasta)- nu vă faceţi griji în legătură cu tahicardia, este posibil ca în momentul consultului pur şi simplu să fi fost mai neliniştit sau speriat.
Oricum cel mai sigur e să mergeţi la pneumolog care vă va consulta şi vă va recomanda un tratament adecvat, antibiotic dacă este nevoie.
Îmi închipui că dvs v-aţi speriat de gripa porcină, dar dacă nu v-au spus la Matei Balş că e problemă, atunci băiatul mai mult ca sigur nu are porcină (acolo îi internează şi îi testează pe cei suspecţi de gripă)
0
07-12-2009, ora 14:41
ARISA
Nu este medic/terapeut
ARISA
Da, nu mi-au spus nimic de gripa porcina.
El nu respira sacadat si nu tuseste rau. Insa la consultul cu stetoscopul dr a spus ca pe partea stanga respiratia este sacadata dar nu se aude zgomot.
0
13-12-2009, ora 17:37
ghineacatalin
Nu este medic/terapeut
ghineacatalin
buna seara am nevoie de un sfat imi vine sa tusesc doar daca rad am o temperatura de 38 si ma ustura ochii rau de lacrimez si imi arde fata iar capu ma doare putin si il simt foarte greu iar cand merg ametesc.ce credeti ca as putea avea sau ce remedi ar fi, imi trebuie antibiotic?.va multumesc
0
16-12-2009, ora 03:21
68andrei
Nu este medic/terapeut
68andrei
BUNA SEARA, SINT ANDREI AM 41 DE ANI, AM LA UN CONTROL MEDICAL LA O CLINICA SI AM FOST RECOMANDAT SA FAC O ANALIZA, MI-A GASIT LIPSA DE TESTOSTERON 0, 73NG/ML/TESTOSTERON LIBER
ELISA KIT2 -0, 087NMOl/L

SIMTOMELE CARE LE AVEAM SI LE MAI AM SINT, IN PARTEA DE JOS ERAM RECE TOT TIMPUL, NU AM NICIUN APETIT SEXUAL, STAU CU PRIETENA DE 7LUNI SI NIMIC CUM VREU SA FACEM CEVA, ORI NU EJACULEZ ORI NU POT DUCE ERECTIA CAD BATERIILE, CE MA INVATATI CA NU MAI STIU CE SA FAC, NU DORM NOAPTEA, DE O LUNA NU MA IA SOMNUL, NU AM MAI CAUTATO DEOARECE MA SIMNT JOSNIC, AM INCEPUT SA MI FAC TOT FELUL DE ILUZII, AM FOST LA O POLICLINICA SI ASISTENTA A SPUS SA MA DUC LA O TIGANCA, TRASNIOAR DAR NU POATE MEDICUL SAMI DEA UN TRATAMENT?VA ROG DACA PUTETI SA MA AJUTATI CU UN SFAT!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Probleme de respiratie la copii - primul ajutor
  •