Respiratie Greoaie

01-03-2018
Vladut1995
Nu este medic/terapeut
Vladut1995
Salutare ! In urma cu o saptamana, in timp ce eram la munca am inceput dintr-o data sa respir mai greu. In momentul in care inspir simt ca nu ajunge tot aerul in plamani, si imi provoaca acea stare de a trage si mai mult aer pana simt eu ca intra tot aerul in plamani. Totodata, simt si in piept ( nu mereu ) o durere care se aseamana unui junghi. Pana si cand respir, simt ca nu mai trag aerul cu aceeasi usurinta ca inainte.
Vreau sa va mai precizez si ca, nu am mucus in plamani, nu tusesc dar tot in urma cu o saptamana sa mi se ingreuneze respiratia am avut o mica raceala fara febra sau antibiotice, a fost ceva usor care a trecut repede.
In ce directie ma indrumati ? Ce pastile as putea sa iau, ce ceaiuri as putea sa beau ? Pana acum am tot baut ceai de musetel si salvie si nici un efect.
Credeti ca poate fi o afectiune grava ?
Va multumesc !
1 comentarii
0
17-05-2019, ora 09:22
Dr. Ciubotariu Bogdan-Iliuță
Pneumologie, Iași
Dr. Ciubotariu Bogdan-Iliuță
Hristos a Înviat! Mergeți la medicul de familie ca să vă facă auscultație pulmonară și dacă va fi necesar să vă prescrie tratament. E posibil să fie și o pneumonie, pentru a o decela este necesară o radiografie toracică. În caz de pneumonie mergeți la pneumolog pentru tratament antibiotic. O zi binecuvântată!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: