Respiratie foarte grea
De 3 zile ma lupt cu o dispnee groaznica, inițial a fost o durere(junghi) situata în partea dreapta între coaste, durerea s a mutat apoi în capul pieptului și la ceva timp am început sa respir foarte foarte greu, fapt care îmi provoacă și dorința de a casca des pentru a putea inspira cantitatea de aer necesara.
Un răspuns mi ar fi de mare ajutor pana sa merg la un medic.
Menționez ca sunt fumătoare de mai bine de 3 ani și cu 2 zile înainte sa apară problemele cu respirația renunțasem la fumat.
Un răspuns mi ar fi de mare ajutor pana sa merg la un medic.
Menționez ca sunt fumătoare de mai bine de 3 ani și cu 2 zile înainte sa apară problemele cu respirația renunțasem la fumat.
1 comentarii
Bună ziua! Dispneea poate fi de cauză respiratorie (BPOC-ul este frecvent la fumători, deși dumneavoastră fumați de puțin timp, o pneumonie poate fi însoțită de dispnee și respirație superficială, asociate cu junghi toracic) sau de cauză cardiacă (angină), acestea sunt principalele cauze. Cel mai bine este să mergeți la medicul de familie pentru consult, apoi acesta vă va dirija spre pneumologie, cardiologie sau ambele pentru investigații suplimentare. O seară liniștită!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 19dureri toracice atipice
- 5durere toracica cu radiere in brat
- 8Dureri de coasta asociata cu respiratia
- 6Dureri la inspir
- 0Durere sub san pe partea dreapta
- 1Dureri de spate la respiratii, dureri de maxilar
- 0Dureri in piept, dispnee si senzatie de arsura in zona sternului
- 3Durere in piept!!!
- 0Nevralgie intercostala sau fisura costala?
- 1Durere piept stanga la respiratie.
- 0Sindrom Tietze. mă dor tare sternul, coastele, spatele și umărul când mă mișc, strănut sau respir
- 1Sunt motive de ingrijorare ?
- 0Sunt foarte speriat, oare e cancer pulmonar ?
- 2Junghi ascuțit la respirație intensa!
Mai multe informații despre: Durere toracica asociata cu respiratia
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: