Dureri de coasta asociata cu respiratia
Buna ziua! Chiar de ieri m-am trezit cu o durere de coasta din partea dreapta. Nu e o durere constanta, ma doare doar atunci cand stau in pat pe partea dreapta, cand respir profund sau cand rad. Nu stiu de la ce a aparut, deoarece nu mam lovit, nici nu am cazut. Va rog sa ma ajutati...
8 comentarii
Poate este o nevralgie, respectiv o durere data de o pozitie incomoda sau frig si aer rece! Dati-va cu unguent cu Sindolor si luati Mydocalm 150 mg, 2/zi, 3 zile.
Va multzumesc mult pentru mesaj si sfaturi :d kiar am fost la medicul de familie, ma consultat si a zis k e inceput de raceala :-? miam dat ceva unguent si vad ca ma simt mai bine acum. Da chiar nu credeam sa aive vreo legatura raceala cu durerea de coasta :)))
As dori doar sa va mai intreb ceva: cand am fost la medicul de familie mia zis ca am probleme cu gatul, ca am rosu in gat si din astea. insa daca fumez, poate sami creeze in continuare astfel de probleme la gat?
Ar fi excelent daca ati renunta definitiv la fumat! Nici nu stiti ce multtttt rau face! Luati-va un spray cu TANTUM VERDE, cu care dati-va de 2-4 ori/zi.Multa sanatate!
Buna mada26. Depinde la care din dureri te referi :)). Durerea de coasta chiar a cedat, insa doctoritza mea de familie mia prescris Dilac 1% gel Sandoz dar si Sindolor trebuie sa fie bun. In legatura cu Tantum verde sa sti ca e mai bun decat strepsils, dar daca nu trece sau e ceva mai grav, trebuie si antibiotic.
mda am inteles..la durerea de coasta ma refeream, atunci este bine daca a cedat!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5bioimpedanta toracica - ince consta?
- 3Durere toracica puternica
- 16DURERE OMOPLAT STANG
- 6Ajutor. Insuficienta cardiaca sau nedezvoltare?
- 2Dureri sub buric, toracale si spate.
- 0Durere coloana zona toracica
- 6Durere costa in fata
- 1Traumatizm torace, stern
- 5Computer tomograf (torace-abdomen si pelvis)
- 4Nu stiu ce analiza mi-au facut la plamani
- 0Durere sub san pe partea dreapta
- 1Dureri de spate la respiratii, dureri de maxilar
- 0Nevralgie intercostala sau fisura costala?
- 0Sindrom Tietze. mă dor tare sternul, coastele, spatele și umărul când mă mișc, strănut sau respir
- 0Asimetria cutiei toracice
- 0Deformarea cutiei toracica
- 1Sunt motive de ingrijorare ?
- 1Senzatie de disconfort partea stanga cutia toracica
Mai multe informații despre: Cutia toracica Durere toracica asociata cu respiratia
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: