Respiratie dificila
Buna ziua.Va rog sa ma ajutati la o problema care o am de mai bine de un an.Ma numesc Radu am 46 de ani.Acum aproape doi ani am mers cu cineva cu masina si avea aerul conditionat dat la maxim.dupa o ora de calatorie cu el am simtit ca respiratia mea a avut de suferit.a inceput sa mi se infunde nasul mai des sa stranut si apoi dupa cateva luni sa ajung sa fac o raceala zdravana, fara febra dar cu secrezii nazale abundente, lacrimari si secretii mucoase.din aceasta cauza acum un an am renuntat la fumat pentru ca practic aveam crize se sufocare mai ales noaptea si faceam un fel de crize de astm.am remarcat ca un puf de ventolin si un paracetamol ma linistea.apoi am facut un examen radiologic la plamani dar nu mi-au gasit nimic deosebit si doctorul mi-a zis ca e o problema din caile respiratorii superioare.mi-a prescris avelox si nu mai stiu ce alte pastile dar nu am simtit nici o ameliorare.Am continuat sa fac aerosol cu diferite produse care imi calmau aceasta stare de lipsa de aer si tuse cu efect imediat de senzatie de criza de astm.totusi senzatia de sufocament in timpul crizei imi vine din zona gatului.mentionez ca uneori simt diferite mici 'dureri'in zona plamanului drept.dupa o perioada de acalmie de cateva luni a reaparut acest tip de crize.doresc daca e posibil un raspuns din partea d-voastra.multumesc anticipat.
3 comentarii
obligatoriu
consut ORL..si pneumoftizio
obligatoriu de citit tot ce am scri pe forum despre rinita alergica si astm
cum trebuie schimbat regimul alimentar s.a
consut ORL..si pneumoftizio
obligatoriu de citit tot ce am scri pe forum despre rinita alergica si astm
cum trebuie schimbat regimul alimentar s.a
Consult ORL l-am facut dar nici aici nu mi-au zis ca as avea ceva deosebit.Totusi va confirm ideea de a face din nou acest consult deoarece imi amintesc ca mai de mult intr-o dimineata am scuipat un cheag de secretii mucoase cu sange ceea ce sincer m-a speriat.O alta intrebare as avea si anume daca rinita alergica si astmul se mostenesc sau nu?Tatal meu sufera de rinita alergica si astm ca si sora mea.
Multumesc din nou.
Multumesc din nou.
se mosteneste predispozitia de a face alergii la anumite produse
daca persoana este suficient de intelegenta sa le evite, sa faca cure de detoxifiere pentru ficat si colon... NU se dezvolta nici astmul nici alte boli alergice
daca persoana este suficient de intelegenta sa le evite, sa faca cure de detoxifiere pentru ficat si colon... NU se dezvolta nici astmul nici alte boli alergice
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5Stari si simptome diverse
- 2insuficienta respiratorie
- 17probleme in respiratie!
- 3Senzatii ciudate: ca niste mici intepaturi in zona centrala si catre inimia... o stare de emotie
- 6durere de spate partea dreapta sus..sunt foarte speriata:((
- 6renuntarea la cortizon - efectele tratamentului homeopat
- 20De vreo 2-3 luni am interiorul gatului uscat si gura la fel.
- 4despre polipi
- 0Probleme respiratie
- 1Probleme respiratie, aer sec
- 1probleme de respiratie
- 6hipertrofie de cornete.. nu pot sa respir, transpir des la nivelul frunctii si imi lacrimeaza ochii
- 13corzi vocale
- 2Durere in zona pectorala la respiratie
- 1Nu pot sa respir, Ce inseamna asta?
- 9stari de rau, respiratie rece, dureri in ceafa insotite de stari de lesin, balonare.
- 8Nu pot respira bine
- 1Dificultate in repiratie si o durere mica in gat
- 6Insuficienta respiratorie cu o flegma parca lipita in gat
Mai multe informații despre: Insuficienta respiratorie
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: