respiratie dificila

15-03-2011
liudca_rpc
Nu este medic/terapeut
liudca_rpc
am citit pe forum sfaturile d. doctor Flueraru. as vrea sa va rog sa ne ajutati si pe noi.avem un copil mic, 1 an si 7 luni. in august 2010 a racit putin, i s-a infundat nasul.ORL istul a spus ca i s-au marit si adenoizii.de atunci nu respira de loc pe nas decit daca iii torn picaturi nazale. a facut deja alerfie de la medicamente, pina atunci nu a fost alergic la nimic. am cumparat un paparat care ionizeaza aerul, parca imi pare ca e mai bine, dar oricum dorme doar daca ii torn picaturi, le alternam picaturile, dar cred ca le-am utilizat toate cele disponibile in farmacii. am fost la mai multi medici, toti spun ca sunt adenoizi, dar este si edem mare, dar nimeni nu vorbeste despre inlaturarea lor. desi si eu ma tem sa-i operam, dar mi-i frica si de consecintele unei stari indelungate de dependenta de medicament nazal.suntem disperati, parca nymeni nu vede gravitatea situatiei, dsar copilul e dependent de picaturi. va rog sa ne ajutati, multumim.
2 comentarii
0
04-04-2011, ora 09:15
raisamea
Nu este medic/terapeut
raisamea
Salut!poate ar fi sa mai bine sa incercati si un alt medic de specialitate!poate gasiti altul mai bun!Se chinuie si copilul si voi, cand nu puteti dormi noaptea!Ati incercat apa de mare Nazomer?intrebati un medic daca e buna pentru copilasul vostru.
0
04-04-2011, ora 14:04
liudca_rpc
Nu este medic/terapeut
liudca_rpc
raisamea, va multumesc pt sfaturi. da, am incercat dcu diferite sprayuri cu apa de mare, de ocean, s.a.acum parca e mai bine, slava domnului, parca si ma tem sa zic ceva ca sa nu sperii norocul. am urmat sfaturile d.Flueraru si e mai bine, ii multumim mult.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul