Buna seara. am fost foarte stresat si acum nu imi mai gasesc linistea

02-07-2019
Nicubal
Nu este medic/terapeut
Nicubal
acum cateva luni am fost foarte stresat si acum nu imi mai gasesc linistea.primele simtome care leam avut au fost: ma trezeam noaptea din somn cu palpitatii, frica, dureri de cap stare de voma, gandire negativa mereu, am facut un consult neurolog crezand ca am ceva la cap, dar doctorul mia zis ca nu am nimic. mia prescris niste magne b6 neuromultivit si calmogen am luat acest tratament si acum ma simt un pic mai bine, dar de ceva timp aproximativ o luna, am gura urat mirositoare o flegma in gat mereu de culoare alba si lipicioasa, dificultati de respiratie, dupa ce elimin flegma din gat respir un pic mai bine dar dupa 10 minute iar se aduna in gat si simt nevoia sa scuip incontinu si parca vine si din nas in acelas timp, am fost la medicul de familie se mo consultat la plamani si o zis ca nu se aude nimic in care sa fie in neregula va rog sa imi dati un sfat ca nu stiu ce sa mai fac. simt uneori ca respir foarte greu
1 comentarii
0
03-07-2019, ora 19:41
Dr. Ciubotariu Bogdan-Iliuță
Pneumologie, Iași
Dr. Ciubotariu Bogdan-Iliuță
Bună seara! V-am răspund la mesajul pe care mi l-ați trimit în privat. Aveți acolo recomandările mele. O seară liniștită!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: