respiratia cronica
Am avut 2002 ademocarcin col uterin, am fost operat, histerectomie, radiotratat, 2007 am avut metastaze pulmonare si am avut operatia pneumosectomia sting, am primit chimioterapie.Merg in control regulat, tare doare spatele, tare transpir, cind merg, trebuie sa odihnesc dupa 10 metri, pot sa fac acasa treburile incet si, nu pot sa ridic greutati ca tare sufoc. A m diabet tip 2.., , am hernie, folosesc suspensil, dar nu pot opera din cauza singuri plamini.Pot sa pierd pensia de boale?Mie tare frica sa nu strice si celelelte plamin.cu respect Maria.
1 comentarii
De ce sa pierdeti pensia pe caz de boala ?
Daca bolile dv. actuale nu se mai incadreaza la gradul 2, desi nu cred, va pot trece la gradul 3. Ceea ce inseamna ca puteti lucra 4 ore si va vor scadea 20-30 lei din pensie.
Dar nu o sa va ia pensia.
Daca bolile dv. actuale nu se mai incadreaza la gradul 2, desi nu cred, va pot trece la gradul 3. Ceea ce inseamna ca puteti lucra 4 ore si va vor scadea 20-30 lei din pensie.
Dar nu o sa va ia pensia.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1Probleme respiratorii
- 17probleme in respiratie!
- 7respiratie insuficienta
- 816Nas infundat, respiratie diminuata
- 3probleme cu respiratia
- 7Probleme de respriratie
- 5De ceva timp ma trezesc noaptea din somn cu o senzatie de sufocare...
- 4mucozitate in gat care nu-mi permite sa respir
- 4am nasul uscat si nu pot respira
- 3boli respiratorii
- 6Faringe sau laringe iritat? Nu intra aerul
- 7respiratie urat mirositoare - apare la 15 min.
- 3Lipsa de aer la inghitirea alimentelor
- 1Greutati in respiratie, sufocare, palpitatii, transpiratii nocturne si urinari f.dese noaptea
- 1Respiratie (expiratie) neplacuta..
- 28chist mucos situat pe sinus maxilar stang - de la ce a aparut?
- 4de circa 2 saptamani am o problema cu respiratia.. simt cum nu îmi ajunge aerul
- 2Picaturi de nas
- 4respir greu pe nas si nara stingă in drept ochiului se formează o presiune cand suflu
- 5Lipsa aer
Mai multe informații despre: Insuficienta respiratorie caile respiratorii
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: