Harait in pipet

24-01-2014
elenabeatrice
Nu este medic/terapeut
elenabeatrice
Buna seara...de cateva saptamani observ atunci cand respir mai profund, o haraiala in piept, gat, uneori, destul de deranjanta, inclusiv cand casc parca imi fluiera in gat. E adevarat ca nu prea port fulare, sau caciula si probabil si frigul e de vina. Deasemenea tuse, dar productiva nu seaca. Nu am febra, nu scad in greutate, ba chiar am pofta de mancare. Ce e drept e ca ma sperie...ca si-asa pe internet am citit o gramada de lucruri ciudate dar sper ca imi va raspunde cineva care a trecut prin asa ceva sau care ar putea banui ce ar fi. Mi-am facut programare la medicul meu dar abia peste 2 saptamani ma poate primii.pana atunci apelez aici...Va multumesc mult
3 comentarii
0
24-01-2014, ora 04:37
Dr. Petre Muresan
Medicina de familie, Cluj-Napoca
Dr. Petre Muresan
Posibila bronsita. Din ceea ce relatati dumneavoastra reiese ca exista o afectiune de tip bronsitic. Doua saptamani e prea mult sa asteptati. Eu va recomand sa apelati in alta parte la un medic internist sau chiar pneumolog pentru o consultatie si un tratament corespunzator. Cu stima si respect :
dr Petre Muresan
0
24-01-2014, ora 17:04
elenabeatrice
Nu este medic/terapeut
elenabeatrice
multumesc frumos domnule doctor
0
25-01-2014, ora 04:25
Dr. Petre Muresan
Medicina de familie, Cluj-Napoca
Dr. Petre Muresan
Va rog, daca se poate, dupa ce mergeti la consultatie, sa ma anuntati despre rezultatul acesteia si despre tratamentul pe care l-ati primit. Va salut cu respect :
dr Petre Muresan
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Probleme de respiratie la copii - primul ajutor
  •