lipsa contact sexual
sunt casatorita de19 ani niciodata nu am avuto viata sexsuala intensa dar de 6 ani nu mai avem contact deloc sotul meu evita subiectul iar eu nu mai discut aceasta problema este un subiect TABU aproape ca si dorinta mea a disparut nu cred ca are pe altcineva sau cel putin eu nu stiu, intrbarea mea este, daca se poate intampla ceva cu organismul daca nu mai exista viata sexsuala.
4 comentarii
în primul rând cred că vă dăunează psihic. serios, ar trebui să găsiţi un psiholog... ceva de genu consilier de cupluri care să vă ajute să comunicaţi. pentru că într-o relaţie în care nu vă puteţi spune totul... e ceva foarte în neregulă
de aproape 3 ani am ciroza biliara primitiva si tot de atunci inghit o mana de pastile. nu mai am apetit sexual nu mai am chef mai bine zis de a face dragoste cu sotul meu.Sunt casatorita de 10 ani si am si o fetita.Pana sa ma inbolnavesc aveam o viata sexuala normala cu sotul meu.Am primit si reprosuri din partea lui precum ca as avea pe altcineva si tot felul de astfel de jigniri.Mi-am cumparat de la farmacie un tub cu lubrifiant si cu ajutorul lui am si eu contact cu sotul meu.Care ar fi motivul pentru care eu nu mai am chef de a face dragoste?oare medicamentele sa fie cauza?cine imi poate raspunde?sunt disperata.mai pot sa spun ca sotul meu are un chef nebun de mine si trage de mine mai in fiecare seara. Sa va dau si lista la medicamente, , ursofalk, lagosa, zocor, omega3, diurex, omeran, sucralfat, xyzal, liv52, sargenor si essentiale N.
as avea o mica intrebare.cat de m are e problema daca o persoana la varsta de 26 de ani aproximativ nu a inceput viata sexuala?
Buna ziua,
eu as avea o mare intrebare: am 35 ani si nu mi-am inceput viata sexuala. Ce probleme as putea avea din punct de vedere al sanatatii??
Mentionez ca nu sunt casatorita si nici nu am fost.
eu as avea o mare intrebare: am 35 ani si nu mi-am inceput viata sexuala. Ce probleme as putea avea din punct de vedere al sanatatii??
Mentionez ca nu sunt casatorita si nici nu am fost.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4lipsa de sex poate avea consecinte?
- 6Repaus sexual indelungat - durere in timpul actului sexual!
- 4Absenta sexului pt o perioada mare duce la impotenta?
- 6Ce complicati apar daca nu faci sex 4 ani?
- 6sotul meu nu vrea sex
- 6am 35 de ani si nu mi-am inceput inca viata sexuala... probleme?
- 7Abstinenta sexuala 5 ani - dereglari hormonale severe?
- 7Candida genitala - fara contact sexual
- 3Vaginul se streamteaza dupa o perioada de abstinenta?
- 17ABSTINENTA in casatorie, inainte si dupa nastere - lipsa apetitului sexual din partea lui
- 6Bubite pe penis.. si de ceva timp ma feresc de sex.
- 18Cum sa-mi reincep viata sexuala dupa o pauza de 5 ani?
- 8abstinenta, masturbare sau relatie extraconjugala
- 5reinceperea vietii sexuale dupa 2 luni de tratament si abstinenta dar cu probleme
- 4Nu am facut sex de.6 ani
Mai multe informații despre: Abstinenta periodica abstinenta sexuala
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: