renuntare la anticonceptionale
Buna,
am si eu o nedumerire am luat de prin luna martie anticonceptionale artizia pana luna trecuta, am renuntat la ele deoarece simteam ca nu imi faceau bine fizic, ma tinea menstra 7 zile si foarte abundent, le luam exact pentru aceasta probl desigur si ca metoda de protectie. in timpul acestei luni am avut contaxt sexual neprotejat dar fara sa ejaculeze in interior... metoda veche ( care da deobicei emotii), ma rog ideea e ca nu as avea cum sa fiu insarcinata, dar imi intarzie menstra...adica trebuia sa imi vina in 10 -11 aceasta luna si auu trecut deja cateva zile. E normala intarzierea dupa cateva luni de anticonceptionale luate ?
am facut deja un test de sarcina care a iesit negativ... oricum inca sunt stresata dar am motive sau sa fie de la anticonceptionale?
am vb cu o farmacista care mi-a zis sa le mai iau in continuare, ce imi indicati? sa le iau sau nu?
am si eu o nedumerire am luat de prin luna martie anticonceptionale artizia pana luna trecuta, am renuntat la ele deoarece simteam ca nu imi faceau bine fizic, ma tinea menstra 7 zile si foarte abundent, le luam exact pentru aceasta probl desigur si ca metoda de protectie. in timpul acestei luni am avut contaxt sexual neprotejat dar fara sa ejaculeze in interior... metoda veche ( care da deobicei emotii), ma rog ideea e ca nu as avea cum sa fiu insarcinata, dar imi intarzie menstra...adica trebuia sa imi vina in 10 -11 aceasta luna si auu trecut deja cateva zile. E normala intarzierea dupa cateva luni de anticonceptionale luate ?
am facut deja un test de sarcina care a iesit negativ... oricum inca sunt stresata dar am motive sau sa fie de la anticonceptionale?
am vb cu o farmacista care mi-a zis sa le mai iau in continuare, ce imi indicati? sa le iau sau nu?
1 comentarii
Farmacista vrea sa isi vanda produsele.
Medicamentele astea sunt bombe de hormoni.
Ca dovada ca puteti avea dereglari ale ciclului menstrual chiar 6 luni de la intrerupere.
Cititi acest topic documentat pe baza articolelor unor medici ginecologi despre anticonceptionale:
http://forum.romedic.ro/prod/Pilulele_anticonceptionale_provoaca_avort_timpuriu?_Sunt_nocive?_063792.html
P.S.: Se poate ramane insarcinata in orice zi a ciclului menstrual, daca menstruatia e neregulata.
Se poate ramane insarcinata si de la lichidul pre-ejaculator care se elimina inainte.
Medicamentele astea sunt bombe de hormoni.
Ca dovada ca puteti avea dereglari ale ciclului menstrual chiar 6 luni de la intrerupere.
Cititi acest topic documentat pe baza articolelor unor medici ginecologi despre anticonceptionale:
http://forum.romedic.ro/prod/Pilulele_anticonceptionale_provoaca_avort_timpuriu?_Sunt_nocive?_063792.html
P.S.: Se poate ramane insarcinata in orice zi a ciclului menstrual, daca menstruatia e neregulata.
Se poate ramane insarcinata si de la lichidul pre-ejaculator care se elimina inainte.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7renuntarea la anticonceptionale poate duce la aparitia acneei?
- 2vreau sa raman insarcinata cam cu cat timp inainte trebuie sa renunt la anticonceptionale?
- 7Uterul retrovers.pot folosi Pregnil?
- 3cat timp dureaza pana raman gravida?
- 5Nodul la sanul stang.. se afla pe partea laterala exterioara si ma deranjeaza
- 6am renuntat la anticonceptionale = sarcina?
- 5am o problema?
- 7vreau sa raman insarcinata
- 1As vrea sa renunt la anticonceptionale
- 0renuntarea la pastile (am 5 zile)
- 0Neclaritate cu renuntarea la contraceptive!Please. HELP!
- 6Nelamuriri in privinta contraceptivului Contracept-M
- 0Renunţarea la anticoncepţionale Dianne 35
- 0efecte renuntare la anticonceptionale sau sarcina?
- 0Renuntare la anticonceptionale. Menstruatia intarzie.
- 3Ovar polichistic
- 1Sarcina dupa anticonceptionale
- 0Anticonceptional le Karissa luate gresit!
- 0Menstruatia dupa renuntarea la anticonceptionale
Mai multe informații despre: renuntarea la anticonceptionale