PT O URTICARIE COLINERGICA!

poate cineva sa ma ajute!am o alergie(urticarie colinergica!)de vreo 7 ani.am urmat tot felul de tratamente dar fara nici un rezultat!in ultimii ani am abandonat sa mai bat la usile doctorilor !stie cineva daca a mai aparut vreun tratament sau medicament nou care sa combata aceasta alergie!va rag ajutati-ma! va multumesc
3 comentarii

Nu stiu daca ai citit ce s-a scris pe un alt forum despre urticaria colinergica, topic deschis de socrate; poate te ajuta.Eu am urticarie de 17 ani ;apare in"valuri", cu perioade de acalmie, primele de 6-7 ani, ultimele la 1-2 ani.Aerius e recomandat frecvent; acum iau Telfast 180 si Alerid.SANATATE!

Si eu sufar de urticarie colinergica de vreo 8 ani si am urmat tot felul de tratamente prescrise de tot felul de doctori si nimik nu mi-a fost de folos! Am luat tot felul de antihistaminice dar fara rezultat, am facut tot felul de vaccinuri dar nimik nu a mers.:(
Daca ne poate ajuta cineva asteptam raspuns!!!
Daca ne poate ajuta cineva asteptam raspuns!!!

sint din Republica Moldova. Acum de 1 luna urmez un tratament pentru Urticarie colinergica cu DIPROSPAN, 1 INJECTIE in fiecare luna timp de 4 luni. Am o luna shi ma simt bine, nu imi mai apar simptome shi nici reactii adverse ale preparatului. Sper sa ma ajute preparatul. In urmatoarele 3 luni va scriu un rezultat final.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4Urticarie ?
- 209urticarie cronica
- 5fractura la incheietura miinii
- 4un fel de alergie
- 7urticarie cam de 2 ani
- 4alergie, eczeme si manacarime
- 0urticarie sau alergie ?
- 1urticarie!!???!lambrii!!???
- 1Urticarie cronica acutizata-help...
- 1Nu stiu cum sa scap de urticarie...
- 0urticarie acuta si purigo sever, baietel 2 ani
- 7Urticarie, mancarimi talpi si palme.
- 1heliobacter pilory
- 0Urticarie atopica cronica
- 2Ajutati-ma! baiat de 9 ani, din luna ianuarie ii ies pe corp niste bube mari, ca urzicat
- 0Urticarie, mancarimi de piele si lipsa de aer
- 0Eruptii pe piele
- 6Urticarie, alergie
- 0Umflaturi pe piele cu mancarime si roseata - imi apar aproape zilnic
- 4Urticarie
Mai multe informații despre: Urticaria
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: