mancarimi, senzatie caldura in urechi si gat
![maria406](https://cdn.romedic.ro/img/user-default.png)
Buna ziua, am 18 ani, iar de 3 saptamani am o urticarie nasoala.cel putin 5 min pe zi imi apare aceasta mancarime cu inrosire si umflare a pielii(cu toate ca au existat zile in care nu am avut de loc)
Mancarimea este in general agreabila, dar au existat zile in care am simtit-o foarte puternic;mancarimea se manifesta in zona gatului, a mainilor, picioarelor, uneori si pe spate(deci cam pe tot corpul);
am fost in primele zile la doctor si mi-a dat un antialergic, si-a facut efectul cateva zile apoi iar a aparut...intentionez sa ma duc maine din nou...dar pana atunci vreau sa mentionez ca am avut de cateva ori senzatia de caldura in urechi si gat...nu stiu daca este sugestie(eu sufar de anxietate de micuta si unele simptome mi le pot crea singura)
credeti ca e grav?si trebuie sa merg urgent la doctor? un singur lucru de mentionat:cand trasez cu pixul pe mana dupa cateva momente imi apare pe piele?ar putea fi dermografism?
cer sincer parerea voastra:)
Mancarimea este in general agreabila, dar au existat zile in care am simtit-o foarte puternic;mancarimea se manifesta in zona gatului, a mainilor, picioarelor, uneori si pe spate(deci cam pe tot corpul);
am fost in primele zile la doctor si mi-a dat un antialergic, si-a facut efectul cateva zile apoi iar a aparut...intentionez sa ma duc maine din nou...dar pana atunci vreau sa mentionez ca am avut de cateva ori senzatia de caldura in urechi si gat...nu stiu daca este sugestie(eu sufar de anxietate de micuta si unele simptome mi le pot crea singura)
credeti ca e grav?si trebuie sa merg urgent la doctor? un singur lucru de mentionat:cand trasez cu pixul pe mana dupa cateva momente imi apare pe piele?ar putea fi dermografism?
cer sincer parerea voastra:)
2 comentarii
![Dr. Muresan Ramona](/arata_img.php?img=cont_131925.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
Buna ziua,
da, inrosire si mancarime dupa trasarea cu pixul pe mana inseamna dermografism. De asemenea senzatia de caldura este tot un semn de reactie alergica. Consultati un medic alergolog pt a afla cauza acestei urticarii si pt tratament corespunzator; poate fi vorba de o alergie alimentara, infectie, reactie postmedicamentoasa, etc. Multa sanatate!
da, inrosire si mancarime dupa trasarea cu pixul pe mana inseamna dermografism. De asemenea senzatia de caldura este tot un semn de reactie alergica. Consultati un medic alergolog pt a afla cauza acestei urticarii si pt tratament corespunzator; poate fi vorba de o alergie alimentara, infectie, reactie postmedicamentoasa, etc. Multa sanatate!
![Programari cabinete medicale, clinici](https://cdn.romedic.ro/icon/90x90-medic.png)
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 103urticarie colinergica
- 3bube rosiatice dar fara lichid care ma mananca... e urticarie?
- 5urticarie acuta.. prednisonul este indicat?
- 0urticarie sau alergie ?
- 3urticarie neidentificata
- 1Urticarie cronica acutizata-help...
- 0Urticarie vasculitica?
- 12urticarie poate fi cauzata de anticonceptionale?
- 2Regim Urticarie
- 0Intrebare despre antihistaminice
- 2urticarie colinergica
- 2Bubite
- 2Mamcarime in jurul gatului si a decolteului
- 1Urticarie pe sistem nervos
- 7Intoxicație sau alergie?
- 6Urticarie, alergie
- 1Durere in piept, senzația de sufocare(ceva în gat) +urticarie
- 1Bubițe sub piele
- 0Umflaturi pe piele cu mancarime si roseata - imi apar aproape zilnic
- 4Urticarie