Regenerarea parului din puf, fire mici blonde
Salut, am 25 de ani și mi-a cazut parul în general în partea tâmplelor, io cred din cauza stresului din facultate.
Anul trecut am folosit cam o luna tratament cu usturoi și ceapa și ulei cu petroleum de la gerovital după care mă spălam cu șamponul regenerant de la gerovital.
În urma acestui tratament mi-au apărut fire mici de par blonde sau puf cum ii mai zic unii ( când eram mic am fost blond ).
Întrebare: în cât timp devine puful, par matur negru și ce sa folosesc. Continui tratamentul cu usturoi și celălalte ?
Încă o idee. Mă gândeam sa folosesc Dermaroller pentru o mai buna absorbție a tratamentului, păreri ?
Anul trecut am folosit cam o luna tratament cu usturoi și ceapa și ulei cu petroleum de la gerovital după care mă spălam cu șamponul regenerant de la gerovital.
În urma acestui tratament mi-au apărut fire mici de par blonde sau puf cum ii mai zic unii ( când eram mic am fost blond ).
Întrebare: în cât timp devine puful, par matur negru și ce sa folosesc. Continui tratamentul cu usturoi și celălalte ?
Încă o idee. Mă gândeam sa folosesc Dermaroller pentru o mai buna absorbție a tratamentului, păreri ?
2 comentarii
Buna ziua,
Alopecia poate avea cauze multiple. Ar fi bine sa mergeti la un dermatolog pentru recomandarea unor analize specifice si tratament. Dermarolerul sau dermapenul are rezultate bune in alopecie.
O zi buna,
Dr Claudia Artenie
Medic primar dermatolog
Alopecia poate avea cauze multiple. Ar fi bine sa mergeti la un dermatolog pentru recomandarea unor analize specifice si tratament. Dermarolerul sau dermapenul are rezultate bune in alopecie.
O zi buna,
Dr Claudia Artenie
Medic primar dermatolog
Dar nu mi-ati spus părerea despre a folosi dermaroller împreună cu usturoi și celălalte?
Și în cât timp devine puful acela, par ?
Și în cât timp devine puful acela, par ?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2cadere par & alaptarea
- 22Caderea parului in mod abundent si matreata
- 6Cam de vreo 3 ani de zile a inceput parul sa se rareasca
- 3cadere excesiva a parului
- 1caderea parului
- 5se trateaza pelada?
- 3Cadere de par si sprancene! Senzatie de raceala!
- 11Caderea parului - Sfaturi urgente va rog
- 1caderea parului dupa nastere
- 0karissa si caderea parului
- 3O sa imi cada parul?
- 1Caderea masiva a parului
- 3Căderea părului.
- 0Analize marite
- 3Caderea parului si dermatita seboreica
- 2Psoriazis pe scalp
- 1Imi cade parul
- 1Sportul si caderea parului
- 1Caderea parului
- 0Soluție topica pentru căderea părului(GFM).
Mai multe informații despre: Caderea parului
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: