Căderea parului
Buna ziua!
De o luna ma confrunt cu o cădere masiva a parului. Recunosc faptul ca am avut parte și de stres in ultimele 2 luni. Am ajuns cu mai puțin de jumătate fata de cât par aveam de obicei. Recent mi-am făcut analizele atât cele pentru tiroida, cât și cele legate de anemie. Toate bune, cauza căderii fiind stresul. Vreau sa Menționez ca am mâncărimi ale scalpului, dureri, uneori și senzație de usturime. Am avut constant și scuame in urechi. De o luna am schimbat șamponul, luând tot din gama Vichy, renunțând la cel DS care mi-a mers foarte bine și intenționez sa il folosesc iar. Acum il am pe cel pentru scalp reactiv și suspectez ca nu-mi priește. Credeți ca poate fi vorba de o dermatita care sa ducă la o astfel de cădere masiva? Ce ma sfătuiți sa folosesc?
De o luna ma confrunt cu o cădere masiva a parului. Recunosc faptul ca am avut parte și de stres in ultimele 2 luni. Am ajuns cu mai puțin de jumătate fata de cât par aveam de obicei. Recent mi-am făcut analizele atât cele pentru tiroida, cât și cele legate de anemie. Toate bune, cauza căderii fiind stresul. Vreau sa Menționez ca am mâncărimi ale scalpului, dureri, uneori și senzație de usturime. Am avut constant și scuame in urechi. De o luna am schimbat șamponul, luând tot din gama Vichy, renunțând la cel DS care mi-a mers foarte bine și intenționez sa il folosesc iar. Acum il am pe cel pentru scalp reactiv și suspectez ca nu-mi priește. Credeți ca poate fi vorba de o dermatita care sa ducă la o astfel de cădere masiva? Ce ma sfătuiți sa folosesc?
1 comentarii
Incercati Sapun moale vegetal si Lotiunea Chelstop de la Hofigal.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4Mancarimi de cap
- 3vitamine care stopeaza caderea parului
- 6Cam de vreo 3 ani de zile a inceput parul sa se rareasca
- 10Imi cade parul!
- 1Imi cad sprancenele si parul.
- 7imi cade parul exagerat
- 7caderea parului - ce remedii sunt?
- 0caderea parului
- 4Caderea parului de pe tot corpul
- 3fetitei mele ai cade parul foarte mult si la baie si la pieptant
- 0tratament pentru caderea parului?
- 1Caderea parului.
- 5Căderea excesiva a părului
- 0Caderea părului după operație de micșorare a stomacului
- 1Imi cade parul, am eruptii pe fata albe-galbene-rosii in special pe frunte cu senzatie de usturime
- 1Doctorul a refuzat sa imi prescrie finasterida
- 3Căderea excesivă a parului dupa Covid
- 4Imi cade parul
Mai multe informații despre: Caderea parului
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: