Refuzul olitei

05-07-2012
Roxyca
Nu este medic/terapeut
Roxyca
Buna ziua!Am o fetita de 2ani 6 luni care refuza olita, cand era mai mica facea dar de pe la 1 an nu a mai vrut, am zis sa nu insist prea mult ca va mai creste si ne vom intelege mai bine, dar degeaba.Am incercat cred ca orice:schimbarea olitei, am lasat-o murdara, i-am explicat ce si cum, am certat-o, i-am pus papusile sa vada ca ele stau acolo, m-am asezat si eu, am santajat-o cu bunatati sau cu ce vroia ea mai mult, am pedepsit-o, orice, dar ea nu si nu, nici macar nu se aseaza pe ea.Stie foarte bine la ce foloseste dar nu vrea sa se aseze pe ea, in rest este un copil absolut normal pt varsta ei.Sunt disperata pt ca in curand va merge la gradinita si acolo nu o primeste cu pampers.Ce ma sfatuiti sa mai fac!Va multumesc!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul