Auz Bebelus 4 saptamani
Este normal ca un bebelus de 4 saptamani sa nu reactioneze absolut deloc la zgomote?Nu tresare la nici un zgomot puternic, nici cand doarme.Daca bat din palme in fata lui nu clipeste deloc.Testul de auz facut in maternitate a iesit in ordine.Se poate sa auda si sa nu aiba absolut nici o reactie la zgomote?
3 comentarii
Mergeti cu el la un medic ORL bun sa ii faca niste teste.
O sa merg, dar pana primesc programare am vrut sa stiu daca se poate sa auda daca nu reactioneaza deloc.poate e mic sau nu stiu.De asta am intrebat.
Încă de la naștere, bebe recunoaște vocea mamei, până la 3 luni, reacționează la zgomote tresărind, clipind din ochi, schimbându-și expresiile feței, plângând, întinzând mâinile și picioarele. De la 3 la 6 luni, începe să-și îndrepte capul spre locul de unde se aude o voce/ zgomot/ sunet; este atent la jucăriile care scot sunete și se entuziasmează când aude o melodie pe care o place.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 19cat costa o audiograma?
- 3operatie de otocleroza nereusita!
- 5endoscopie nas... nu am nici o problema cu nasul, cel mult imi curge toata ziua "apa" na
- 3Nervul auzului
- 4probleme cu auzul
- 3afectarea auzului dupa gentamicina
- 1Proba auzului se face introducand diapazonul in gura?
- 5acum cateva zile m-a durut foarte tare urechea dreapta..
- 2restabilirea auzului dupa polipi
- 4am suferit o trauma sonora in urma careia urechea dreapta este mai sensibila
- 2Posibil Hipoacuzie?
- 1Testare auz copil 1 an si 8 luni
- 1Recomandare medic/clinica pentru investigatii de specilatitate orl in Bucuresti
- 3Refer bilateral bebe
- 1Problema de sanatate, dar fara diagnostic concret (scaderea auzului)
- 5Bebe de 4 luni nu reacționează la zgomote
Mai multe informații despre: testarea auzului
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: