Reducerea menstruatiei

01-06-2017
Adela92
Nu este medic/terapeut
Adela92
Buna seara tuturor! Am 24 de ani si urmez tratament hormonal cu pastilele anticonceptionale Artizia. Le-am inceput de aproximativ un an, dupa o lunga pauza. Motivul principal pentru care le folosesc este insuficienta hormonala pe care o am dar si o rana la colul uterin care se vindeca cu ajutorul lor (nu stiu daca procesul este complet, urmeaza sa ma duc la ginecolog). Aseara mi-a venit si astazi observ ca nu prea mai am sangerare. S-ar putea datora faptului ca in acest moment iau tratament pt 5 zile de la stomatolog (Augmentin, Omeprazol, Ketonal si Linex) si in paralel unul pentru o urticarie colienergica (borenar, claritine si xyzal)? As putea avea dereglari hormonale datorita lor?
Va multumesc!
1 comentarii
0
07-06-2017, ora 10:22
Dr. Clinica Marie Stopes Romania
Obstetrica-ginecologie, Bucuresti
Dr. Clinica Marie Stopes Romania
Buna ziua,

contraceptivele v-au fost recomandate de medic? Ati mai facut analize de sange de cand le-ati luat (inteleg ca le luati de un an, in acest interval ati mai efectuat analize de sange?) Administrarea de antibiotic scade efectul contraceptivului pe perioada in care luati antibioticul si o saptamana dupa ce il terminati de luat, va recomandam sa va protejati cu prezervativ in acest timp deoarece antibioticul scade concetratia contraceptivului Artizia. Contraceptivul nu vindeca rana de pe colul uterin

O zi buna,
Echipa Medicala Marie Stopes
Adaugă un comentariu / răspuns

10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul