Redobandirea pensiei de handicap

Salutare! Se da urmatoarea situatie : Urmeaza sa imi depun dosarul pentru cele doua pensii (cea de handicap si cea de invaliditate). Daca imi gasesc loc de munca si renunt la pensii, mai pot face apoi a doua oara dosarul sa primesc iar pensia? Adica am pensia, gasesc loc de munca, renunt la pensii si nu pot face fata celor 8 ore, ma pot reintoarce iar la pensie dupa? Multumesc!
2 comentarii

Va faceti pensia daca vreti cu 4 ore de munca, gradul 3, si indemnizatia de handicap si va duceti in probe doua trei saptamani sa vedeti daca mai puteti lucra 8 ore.
Daca puteti lucra si va faceti contract de munca legal, 8 ore, o sa vedeti ca vi se va opri pensia de la sine.
Daca salariul e mic va puteti mentine indemnizatia de handicap. Indemnizatia de handicap e un ajutor social pe care il puteti mentine cu salariu sau cu pensie.
Pensia de gradul 3 cu drept la 4 ore de munca este egala cu pensia de gradul 2, fara drept de munca.
Pensia minima e 1.000 de lei.
Indemnizatia de handicap de gradul 2 e 395 lei.
Daca puteti lucra si va faceti contract de munca legal, 8 ore, o sa vedeti ca vi se va opri pensia de la sine.
Daca salariul e mic va puteti mentine indemnizatia de handicap. Indemnizatia de handicap e un ajutor social pe care il puteti mentine cu salariu sau cu pensie.
Pensia de gradul 3 cu drept la 4 ore de munca este egala cu pensia de gradul 2, fara drept de munca.
Pensia minima e 1.000 de lei.
Indemnizatia de handicap de gradul 2 e 395 lei.

Se poate sa va si reintoarceti dar trebuie depus un alt dosar,

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 0Pensie de boala???Fistula enterocolica..
- 9Program recuperatoriu?Pensie de boala
- 2Cum se va schimba pensia de invaliditate gr.II dupa noua Lege a pensiilor?
- 8Pensia de boala, se mai da pentru cei ce n-au muncit deloc??
- 21Daca am schizofrenie pot beneficia de pensie de invaliditate grad 2 sau grad 3
- 1Pensie/indemnizatie invaliditate septembrie 2021
- 6După noua lege a pensiilor o sa mai primim pensia de invaliditate daca nu am muncit deloc?
- 51Diagnostic acceptat pentru pensie de boala
- 1Intrebare veche pensie de handicap
- 1Pensie de Gradul III - Cum o obțin?
- 3Se schimba gradul la pensie pt tulburare bipolara?
- 1Desenele mele pe foaie de matematica
- 13Tulburare schizotipala cu descopunere psihotica posibila transformare in schizofrenie
- 18Pensie de boala si de handicap
- 2Buna ziua - pensia de boala
- 2Pensie schizofrenie reziduala
- 9Revizuire pensie de boala, diagnostic LLC
Mai multe informații despre: pensia de boala pensia de invaliditate pensia de handicap