Întrebare pensie de invaliditate

Buna ziua. În decembrie 2021 am suferit un AVC ischiemic si am rămas cu ceva sechele. Am stat în concediu medical 183 zile, după care am început serviciul ( am grad I handicap accentuat si lucreaz de acasa).
În urma unui CT am descoperit că am atrofie cerebrală ușoară, dar am continuat să lucrez online.
De 2 săptămâni am iar simptomele dinainte de a face AVC : încleștare gură, amorțeala capului, uitat, somnolență
Medicul neurolog mi-a spus că trebuie să renunț la serviciu și să mă pensionez.
Întrebarea mea este: mă pot pensiona pentru invaliditate dacă am vârsta de 51 ani și 32 ani de muncă neîntreruptă?
MULTUMESC
În urma unui CT am descoperit că am atrofie cerebrală ușoară, dar am continuat să lucrez online.
De 2 săptămâni am iar simptomele dinainte de a face AVC : încleștare gură, amorțeala capului, uitat, somnolență
Medicul neurolog mi-a spus că trebuie să renunț la serviciu și să mă pensionez.
Întrebarea mea este: mă pot pensiona pentru invaliditate dacă am vârsta de 51 ani și 32 ani de muncă neîntreruptă?
MULTUMESC
1 comentarii

Va puteti pensiona de invaliditate la orice varsta daca boala face parte din bolile de invaliditate.
Contactati comisia.
Contactati comisia.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 0Accident vascular ischemic
- 0AVC ischemic
- 3AVC ISCHEMIC CAZATURA IN CAP, ETC
- 3Afecțiuni orl datorate disectiei de artera vertebrala drapta și avc-ului
- 1chisturi sinoviale
- 0avc ischemic in urma cu 2 saptamani. sanse de refacere ?
- 7Internarea in spital presupune un nou tratament indiferent daca este necesar sau nu ?
- 0Pensia boala
- 51Diagnostic acceptat pentru pensie de boala
- 3Ce pensie pot primi daca am operatie pe cord? am muncit cred că vreo 15 ani
- 7Cu ce va ocupați timpul?
- 1Pensie de Handicap
- 0Tromboza venoasa profunda
- 1Incadrare grad invaliditate
- 18Pensie de boala si de handicap
- 3Întrebare pensie pe caz de boală și titularizare
- 2Pensie invaliditate grad 3
Mai multe informații despre: AVC ischemic pensia de boala pensia de invaliditate
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: