Redobândire pensie boala
Mă numesc Baciu Felicia, in 2019 m-am pensionat pe caz de boala in urma unui accident vascular cerebral ischemic, cu semipareza stângă, am rămas cu sechele, mers dezordonat, amețeli.după 1an de pensie am hotărât să renunț la pensia de gr trei și să mă întorc în câmpul muncii cu norma de 8 ore, (o perioada m-am simțit bine și am crezut că pot munci din nou dar nu a fost sa fie.Anul trecut la efectuarea unui CT, medicul a constatat o ușoară atrofiere a creierului, inca lucrez dar este tot mai greu, obosesc, amețesc, uit, mana stângă nu funcționează normal, la piciorul stâng nu s-au revenit echilibrul.As dori să știu dacă mă mai pot pensiona încă o data pe caz de boala.Daca mă poate ajuta cineva cu un răspuns.Mulțumesc.
3 comentarii
Trebuie sa va duceti cu noile rezultate la comisie si sa intrebati. Aici nu raspund medici de comisie.
Sigur puteti doamna, nu sunteti singura persoana care a lucrat o perioada si nu a putut sa-si desfasoare in conditii de siguranta activitatea fara sa produca daune societatii la care lucrati ori personala. Sa aveti toate documentele mai vechi si comisia sigur va decide favorabil, o sa aprecieze ca ati incercat sa lucrati.
Mai intii veti sta in concediu medical ( dat tot de comisie ) pina se va inplinii perioada de zile corespunzatoara incapacitati de munca si apoi pensionarea.
Mai intii veti sta in concediu medical ( dat tot de comisie ) pina se va inplinii perioada de zile corespunzatoara incapacitati de munca si apoi pensionarea.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7Toti cei care au tulburare bipolara se pensioneaza pe caz de boala ?
- 9Pensionare (schizofrenie reziduala).
- 2operatie obligatorie
- 1Incadrare grad de handicap
- 9Pensie de boala
- 11Tulburare de personalitate schizotipala
- 8Pensia de boala, se mai da pentru cei ce n-au muncit deloc??
- 0Buna seara, sufar de 16 ani de tulburare depresiva anxioasa majora obsesiva
- 7Pensie boală schizofrenie paranoidă
- 6După noua lege a pensiilor o sa mai primim pensia de invaliditate daca nu am muncit deloc?
- 4Se poate iesi la pensie cu atrofie corticală?
- 11O întrebare pentru cei pensionați pe caz de boala
- 8Pensie de Boala
- 1Pensie de boala
- 4Acte de adus la revizuire la comisie
- 2Se schimba gradul la pensie pt tulburare bipolara?
- 1Desenele mele pe foaie de matematica
- 1Se mai poate pensiona pe tulburare bipolara?
- 0Se poate obține grad de handicap sau pensie cu discopatie lombară? Și pot avea două grade?
Mai multe informații despre: pensia de boala