recuperare postoperatorie fistula anala | Forumul Medical ROmedic
ROmedic Black Friday:  reduceri la serviciile de promovare a cabinetelor, clinicilor È™i firmelor medicale

recuperare postoperatorie fistula anala

1314 comentarii 1 2 ..... 40414243 44 ÃŽnainte ›
0
17-09-2019, ora 12:47
Glow
Nu este medic/terapeut
Glow
Multumesc, Abrac. Mai e un pic... Si mie mi-e teama mai mult de ce urmeaza, dar...o rezolvam noi cumva. Sa treaca cu bine azi, si vor trece cu bine si celelalte zile.
Sanatate mula tuturor si sa va ocoleasca durerile!
0
17-09-2019, ora 19:28
Glow
Nu este medic/terapeut
Glow
Gata! Acum mai sta "ranitul" la odihna (medicul este in alta interventie) si apoi plecam. Deocamdata e bine, inca nu are dureri, dar preventiv i-am pus o fiola de algocalmin in ceai Avem mari sperante ca va trece totul cu bine. Poate cu pasi mici, cu un pic de chin, dar cu bine. Va multumesc pentru sustinere si voi reveni dupa prima sedinta de pansat. Sper sa ma descurc...
Sanatate maxima!
1
17-09-2019, ora 20:01
Ionel205i
Nu este medic/terapeut
Ionel205i
Sănătate maxima.
1
17-09-2019, ora 20:46
Cesafac
Nu este medic/terapeut
Cesafac
Sănătate și curaj!
1
17-09-2019, ora 21:58
Abrac
Nu este medic/terapeut
Abrac
Sănătate și putere de a trece peste!
0
18-09-2019, ora 08:34
Glow
Nu este medic/terapeut
Glow
Buna dimineata! Ma poate ajuta cineva cu nr. telefon dl.dr. Sorin Andrei? Va rog mult.
0
18-09-2019, ora 08:48
Glow
Nu este medic/terapeut
Glow
Am gasit, mulrumesc.
1
18-09-2019, ora 10:43
eliadib
Nu este medic/terapeut
eliadib
Multa sanatate, va trece peste, va fi mai greu la inceput dar va fi si bine apoi. Sanatate si putere!
0
18-09-2019, ora 10:54
Abrac
Nu este medic/terapeut
Abrac
Multa sanatate! Primele zile sunt groaznice, sau cel putin asa a fost pentru mine. Acum după 8 zile, e mai tolerabil. Scria o doamnă ca dupa 3 zile a mers la serviciu. EROINA ! La propriu si la figurat. Eu abia fac fata ! M-au terminat durerile.
Mâine urmeaza si vizita la dr. Mi-e groază!
Toate cele bune!
0
18-09-2019, ora 13:52
Glow
Nu este medic/terapeut
Glow
Sanatate multa, Abrac! Azi mergem la pansat, sa vedem cum va fi cand ii umbla din nou acolo. Pana acum e foarte ok, adica spune ca nu-l doare. Sper sa fie suportabil si de acum inainte.
Multumesc tuturor pentru gandurile bune si tuturor va doresc insanatosire grabnica, cu cat mai putina durere.
Sa auzim doar vesti bune!
0
18-09-2019, ora 20:55
Glow
Nu este medic/terapeut
Glow
A trecut si primul pansat.Mai usor decat m-am asteptat. Maine dimineata voi face eu pansamentul, iar domnul doctor imi va spune dupa masa daca e bine sau nu. Sper ca ma voi descurca. Daca am vazut ca e linistit si nu da semne de mari dureri, parca am prins curaj.
Va doresc o seara buna si sanatate!
0
18-09-2019, ora 20:57
Glow
Nu este medic/terapeut
Glow
Succes maine la doctor, Abrac!
1
18-09-2019, ora 21:08
Cesafac
Nu este medic/terapeut
Cesafac
Sigur ai să reușești, la început mai cu teama dar mai târziu devii experta. Soția mea îl bagă cu ochii închiși... Tzac pac. Succes!
2
18-09-2019, ora 22:12
Abrac
Nu este medic/terapeut
Abrac
Mulțumesc Glow. Asta seara am reușit fără durere. E drept ca au mai persistat usturimi și o jena după. Mama ma pansează. Eu nu o sa reușesc. Dispoziția plăgii este devina. Și dnul dr mi-a recomandat asta. Deja când vine momentul de pansat îmi tremura picioarele. Sper ca mâine să-mi zică dnul dr ca e bine. Merg cu inima cât un purice.
Doamne ajuta, sa fie cu bine!
Sănătate la toată lumea.
0
19-09-2019, ora 10:16
Glow
Nu este medic/terapeut
Glow
Succes, Abrac! Multumesc, Cesafac! Ma pregatesc sufleteste acum de primul pansat. Dar voi reusi!
Va tin la curent...
0
19-09-2019, ora 10:20
Glow
Nu este medic/terapeut
Glow
Chiar ma gandeam ceva mai devreme, ca sa spui ca te doare-n fund de cineva, este de-a dreptul un compliment
1
19-09-2019, ora 11:03
Cesafac
Nu este medic/terapeut
Cesafac
Noi ăștia fistulatii nu mai zicem niciodată mă doare n fund!
0
19-09-2019, ora 12:26
Glow
Nu este medic/terapeut
Glow
Cam asa...Durere naprasnica...
0
19-09-2019, ora 21:33
Glow
Nu este medic/terapeut
Glow
Nu am facut bine pansamentul si ma apuca groaza...Cum plec acasa daca nu reusesc sa-l fac?
Am o intrebare la voi: cat ulei de parafina ati luat? Pe cutie scrie 1/2 - 1 lungurita, iar medicul mi-a spus 3 linguri...Oare am inteles eu gresit? Voi ati luat?
0
19-09-2019, ora 22:19
Cesafac
Nu este medic/terapeut
Cesafac
Da și noi am luat. Eu luam doua linguri sau trei. Depinde de ce mâncăm în ziua respectivă. Nu ți face griji că nu ai făcut bine pansamentul. Și la mine a fost la fel. Nu suntem asistenți... Vei învăța cu siguranță. Eu îl pregăteam și soția îl introducea. Nu uita de calmant înainte de pansare. Ajuta mult. Îmi aduc aminte că erau momente când mergeam dimineață la tualeta și nu reușeam să fac nimic..apoi după o oră două proaspăt pansat trebuia să mă pun pe wc. Ușor nu e dar o să vedeți că după prima săptămână o să reușiți din ce in ce mai bine. Mă bucur că a ți ales acest doctor, chiar sunteți pe mâini bune. Atenție mare la spalat... Trebuie făcut cu mare atenție sa rămână rana curata. ( Știu că doare) Răbdare și mult calm că o să fie bine.
0
20-09-2019, ora 08:43
Glow
Nu este medic/terapeut
Glow
Cesafac, sunt nedumerita total...Spune-mi, te rog, cand merge la toaleta, trebuie sa scoata mesa inainte, nu? Altfel nu prea are cum sa faca nimic. S-ar forta prea tare ca sa iasa si mesa aia... N-am dormit toata noaptea, numai la asta ma gandesc, ca trebuia sa ajungem acasa si suntem departe de medic. O saptamana sau cat o fi trebuie sa ma descurc singura. Stiu ca mesa trebuie introdusa in anus, dar crede-ma ca la ce varza e acolo, abua daca recunosc anusul...
0
20-09-2019, ora 09:21
Cesafac
Nu este medic/terapeut
Cesafac
Da trebuie scoasă înainte. Sa nu stea mult că se poate constipa. Lasă mi Nr tau și te sun mihaipoppop1981@gmail.com
1
20-09-2019, ora 09:37
Cesafac
Nu este medic/terapeut
Cesafac
Mie doctorul mi a spus sa o las acolo și să încerc să fac așa...dar îmi era greu cu ceva in fund sa fac...așa că o scoteam. O să fie greu cu primele tranzite. La cate controale ai fost? Noi am fost trei zile la rând și parcă tot nu știam ce trebuie făcut... Aveam o sută de întrebări și când ajungeam în fața doctorului le uitam. Lasă mi Nr soțului că e mult mai ușor să vorbim și ne putem auzi oricând când ai ceva de întrebat.
0
20-09-2019, ora 09:40
Glow
Nu este medic/terapeut
Glow
Cesafac, ti-am trimis email.Multumesc.
1
20-09-2019, ora 10:33
eliadib
Nu este medic/terapeut
eliadib
Eu pesonal o lasam acolo, cadea de una singura cand mergeam afara cu scaunul. Legat de ce e acolo, sa stii ca si sotia mea zicea la fel, la ce e acolo, nu isi mai dadea seama unde e anusul, dar cu timpul s-a obisnuit si a reusit. Nu dispera, o sa reusesti, nu esti asistenta, dar o sa reusesti, nu asa cum o face d-l Dr, dar o sa reusesti. Legat de uleiul de parafina, eu luam cate 2 linuguri, d-l Dr a zis cate 3 linguri, dar eu luam 2 si era OK, eu personal nu prea am treaba cu constipatia, uleiul cred ca l-am luat mai mult doar ca sa ma linustesc psihic ca nu exista sansa sa ma constip.
Multa sanatate!
0
20-09-2019, ora 13:47
Glow
Nu este medic/terapeut
Glow
Multumesc, Eliadib. Azi am reusit sa-i pun mesa, cred eu ca e bine, cel putin in proportie de 80%. Am studiat "problema" cu atentie si mi-am dat seama ce trebuie sa fac. Nu am inca dexteritate, dar va veni cu timpul. Important e sa fie totul bine pe acolo si sa putem merge acasa.
Sanatate multa tuturor si va multumesc pentru sustinere si incurajari. Conteaza mult...
Sa aveti o zi frumoasa!
0
20-09-2019, ora 13:48
Glow
Nu este medic/terapeut
Glow
Abrac, cum a decurs vizita la medic? E totul bine?
1
20-09-2019, ora 15:17
petre nicolae
Nu este medic/terapeut
petre nicolae
Ptr Glow:
Din explicatiile date de dl. doctor: rana din anus este ca o carte deschisa. Mesa se pune ca si cum ati pune un semn de carte. Se va vindeca din interior spre exterior. La inceput e totul o carne vie, culoare aprinsa, dar dupa cateva zile apare ca un strat mai galbui, noi ne-am speriat crezand ca e infectie, puroi, dar nu, e normal. Incercati sa va invingeti frica, va trebuie o mana ferma si delicata in acelasi timp. Oricum, vedeti ca toti au reusit pana la urma sa se panseze, unii chiar singuri (sunt eroi, dupa mine...), asa ca fiti sigura ca sunteti pe drumul cel bun. Dumnezeu v-a indrumat din prima la acest doctor minunat, caruia noi toti nu incetam sa ii multumim. Ceea ce e mai greu a trecut.
0
20-09-2019, ora 20:11
Glow
Nu este medic/terapeut
Glow
Multumesc, Petre Nicolae. Azi am reusit mai bine pansamentul, am inteles unde trebuie pus, doar trebuie sa mai prind dexteritate. Voi invata pana la urma, sunt sigura, mai ales ca va trebui sa ma descurc pana la urmatorul control. Maine dimineata mai mergem o data, si apoi plecam acasa.
Sa aveti grija de voi si sanatate multa tuturor!
0
20-09-2019, ora 20:44
Abrac
Nu este medic/terapeut
Abrac
Bună seara. Ieri am fost la control. După spusele dnului dr sunt spre bine. Pansatul a mai trebuit cizelat ca să zic asa... Mama nu-mi scotea mesa prin plaga. Deh, fără instrucțiuni precise. Am constatat ca deși sunt o persoana puternica, care nu a fost ocolita de suferințe fizice, acum sunt de-a dreptul traumatizata. Asa ca înainte de a intra am început sa tremur. Controlul și pansamentul mi s-a părut de-a dreptul dureros. Tot drumul pana acasă am avut dureri îngrozitoare. Hemoroizii mei declansați de intervenție nu vor sa cedeze.
Noroc și sănătate multa!
Adaugă un comentariu / răspuns
1314 comentarii 1 2 ..... 40414243 44 ÃŽnainte ›

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Ați trecut printr-o operație? Ajutați alți pacienți oferind o recomandare chirurgului care v-a operat.
Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • OperaÈ›ia nu se închide - ghidul pacientului operat
  • Un nou scor prezice cu acurateÈ›e riscul de insuficiență hepatică postoperatorie
  • Umflătură după operaÈ›ie (umflăturile postoperatorii)
  • Un simplu test ocular poate identifica pacienÈ›ii la risc de disfuncÈ›ii cognitive postoperator
  •